Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie cierpie biedronki..oszukuja na kazdym kroku..gdzie robicie zakupy?

Polecane posty

Gość gość

Trzeba sprawdzać na czytniku ceny bo juz kilka razy się nacielam i ceny inne na kartce a inne przy kasie..

Gość gość
O tak w Biedronce bardzo często są pomyłki w cenach.Z tego co mówią brak personelu i nie wyrabiają się.Najlepiej sprawdzać jak kasjerka nabija na kasie albo w czytniku.Chociaż jak jest promocja z gazetki to pomyłki się nie zdarzyły.

Gość gość
Tez nie lubie biedry

Gość gość
Ja zawsze sprawdzam bo robię zakupy w Biedronce w Tesco też sprawdzam bo też tam też oszukują. Nie mam innych sklepów w pobliżu mam mały rynek ale tam chodze tylko do mięsnego po chleb po warzywa.

Biedronka jest okropna tam są tylko mleka roślinne z witaminą b12, nie ma kotletów sojowych, tofu ani wióreczek, sianeczka i karm dla króliczków. Nie ma gorszego marketu. Weganie nie mają możliwości zrobienia tam zakupów.

Gość gość
W biedronce jest bajzel przedewszystkim

Gość gość
Naprawdę? Pracuję po 12h dziennie a zatem nie wybrzydzam, robię zakupy tam gdzie jest otwarte i jest najbliżej. Zważywszy na to ile zarabiam mogłabym robić zakupy gdzie indziej, ale mi się nie chce po tylu godzinach pracy. Nie przesadzajcie sklep jak sklep, czego można spodziewać się po markecie, a do jedzenia nigdy nie przywiązywałłam szczególnej wagi i zapewne dlatego nie tyję.

Gość gość
Dziewczyny nie wyrabiają, bo brakuje ludzi do pracy. Dlatego często ceny nie są zmienione, bo nie ma czasu tego zrobić. Nie tylko w biedronkach chcą, by jedna dziewczyna na sklepie pracowała za 5,w innych marketach jest podobnie.

Gość gość
Ja najczęściej w sklepach pss spolem, w biedronce też szczególnie toaletowe i chemię. Fakt, że oszukują, prawie na kazdym paragonie przy większych zakupach.

Gość gość
W Carrefourze zdarza się tez bardzo często ze na półce cena inna a przy kasie tez

Gość gość
Czym sie przejmujecie? Nie znacie swoich praw? Na terenie Unii Europejskiej (czyli w Polsce tez) obowiazuje prawo, ze klient placi cene wywieszona. Jesli cena przy kasie jest wyzsza -klient placi taniej, tyle ile napisali przy towarze. Sprzedawca nie ma wyboru, musi sprzedac po cenie jaka wywiesil. Sklepy w Polsce sie do tego stosuja, najlepiej zrobic zdjecie ceny wywieszonej i pokazac przy kasie.