Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czemu prowadzący się obraził się za moje wyznanie?

Polecane posty

Gość gość

W tym semestrze zaczął uczyć nas facet który jest w trakcie doktoratu, nie jest dużo starszy ode mnie. Wpadł mi w oko, ma fajny charakter. Raz zostawił mnie po zajęciach, powiedział, że za mało się zgłaszam, że on chciałby mnie lepiej poznać, później podszedł i powiedział, żebym usiadła w pierwszej ławce, później,że bardzo mu się podobało jak tam siedziałam i się zgłaszałam. To nic, ale naprawdę zauroczyłam się. Zaczęłam obczajać go w necie, no i wyszukałam jego bloga z nagraniami poświęconego homoseksualistom. W tych nagraniach też mówi o tym, że jest gejem. Krążyły takie pogłoski, ale trudno było mi w to uwierzyć. Ostatnio przed zajęciami weszłam jako pierwsza do sali (on już tam był) i powiedziałam,że słuchałam jego nagrań. Na początku się zdziwił, ale potem ucieszył i powiedział, że jest mu miło. Odpowiedziałam,że jestem rozczarowana jego wyznaniem, a on nie wiedział o co mi chodzi. Wyjaśniłam, że nie interesuje się płcią przeciwną a on, że tym, że jest gejem? Potwierdziłam, dopytywał dlaczego jestem rozczarowana, no to powiedziałam, że szkoda. Popatrzył się na mnie i powiedział,że mogę z nim być szczera. No i nic poza tym. Całe zajęcia mnie nie pytał, nawet się na mnie nie patrzył. Wiem, że on mnie więcej nie będzie uczyć. Nic złego przecież nie miałam na myśli

Gość gość
Postawiłaś go w bardzo niezręcznej sytuacji

Gość gość
Zapropnuj mu obciąganko w przebraniu faceta,moze pojdzie na to?

Gość gość
Ogólnie to zabrzmiało tak jakbyś była homofobem

Gość gość
Dodałam jeszcze, że życzę mu szczęścia. Nie jestem homofobem

Gość gość
Ale zabrzmiało to tak jakby przeszkadzała ci jego orientacja seksualna. Ktoś kto pewnie wielokrotnie spotkał się z dyskryminacją to nie jest przyjemne

Gość gość
Jesteś debilką

Gość gość
Jednak mu powiedziałaś haha :D no cóż. Kto nie ryzykuje ten wiadomo :classic_cool:

A jaki przedmiot on wykłada? Jeśli widzę o kulturze a Ty jesteś na kierunku kulturoznawstwo to naprawdę powinnaś wiedzieć,że nawet gdyby popierał muzułmanów to to jest przejaw tolerancji na wielokulturowość. Także środowisko LBGT ma swoje kultury i ma prawo być w naszym społeczeństwie. Ja nie mam nic do gejów a może on widział w Tobie bratnią duszę-w końcu ponoć gej to najlepszy przyjaciel kobiety :)