Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czemu psy mają lepiej od dzieci?

Polecane posty

Gość gość

Ludzie karmią psy mięsem a dzieci jedzą kartofle z tluszczem Powstają już place zabaw kosztem miejsca dla dzieci. Psy sikają na trawniki ale dziecka wysadzić nie mozna. Twn kraj jest chory.

Gość gość
A czy to moja wina, że ci na jedzenie dla dziecka szkoda i że nawet sławojki nie masz? Ciekawe, gdzie siebie "wysadzasz"? :O

Gość gość
I moje dzieci i mój kot jedzą mięso. Gdyby rodzice przeznaczamy mniej pieniędzy na alkohol i papierosy to i na dobre jedzenie dla dzieci pieniądze by się znalazły.

Gość gość
Na mięso dla dzieci nie ma , a na internet jest.Jak nie ma kasy lepiej pójść do pracy niż marnować czas na durne dyskusje w necie.

Gość gość
Bo dzieci są wszystkożerne a psy nie :-D

Gość gość
Tak, zwlaszcza te w schronisku, bądź przywiazane w lesie przez homo sapiens.puknij sie w łeb

Gość gość
No właśnie. Psy sikają na trawniki a mi nie wolno! A jak jakiś podchmielony facet się odleje na środku trawnika to już wielkie halo! Rzeczywiście chory ten kraj! W Indiach maja lepiej. Nie mają tyle psow i faceci szczają sobie po murach bezstresowo.

Gość gość
Bo psy powinny sikać do WC, a ludzie na trawniki i po murach:)

Gość gość
To rozkracz się na trawniku i.lej kobito

Gość gość
A moje dzieci nie jedzą mięsa, a pomimo tego żyją w dostatku i dobrobycie :) Ten temat to prowo, aby skompromitować matki -wszak w ostatnim czasie roi się tu od agresywnych bezdzietnych.

Gość gość
Bo psy są lepsze od dzieci oto cała tajemnica

Gość gość
gość dziś Hm... i już wszystko wiemy o bezdzietnej starej pannie z tego forum.

Gość gość
A dlaczego mają mieć gorzej jak dzieci? Też stworzenie, też żyje, odczuwa ;) tylko jest mniejszym szkodnikiem

Gość gość
gość dziś O już wiesz wszystko? To może zatrudnij się w jakieść agencji detektywistycznej jako jasnowidzka, skoro na podstawie jednego postu wiesz o kimś wszystko. Brawo Ty!

Gość gość
Oj tam. Każdy kto jest odpowiedzialny za inna istotę, czy to ludzką czy zwierzęcą, karmi ją tym czym może i co wg jego wiedzy jest dobre. Nie można mieć pretensji do sąsiada, dlaczego kupuje coś tam do jedzenia, a my nie :) Autorko, Twojemu dziecku nie będzie lepiej od tego, że Azor pani X i Burek pana Y nie dostanie mięsa :) Już pomijam to, że dla psów najzdrowsze jest mięso, które dla ludzi jest brzydkie i paskudne (pełne chrząstek i surowe), a dla ludzi mięso wcale nie jest aż takie zdrowe jak zwykło się uważać -zwłaszcza w nadmiarze.

Gość gość
gość dziś Jeśli ktoś wypowiada się, że psy sa lepsze od dzieci, to przeciętnie inteligentna i przeciętnie wrażliwa osoba zrozumie, co się kryje za takim stwierdzeniem. I tak, można na podstawie takiego stwierdzenia powiedzieć "wiem o tobie wszystko". Przecież logiczne jest jakiego obszaru to dotyczy i co oznacza w tym wypadku "wszystko".

Gość gość
Przecież logiczne jest jakiego obszaru to dotyczy i co oznacza w tym wypadku "wszystko". xxx Czyli co wiesz? Czym dla Ciebie jest to "wszystko"?

Gość gość
gość dziś Aha. I dlaczego uważasz, że jest starą panną????? To jest najciekawsze.

Gość gość
Tez wole psy niz te wasze rozdarciuchy