Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co on wyprawia

Polecane posty

Gość gość

Ktoś skasował mój topik, dlaczego?????????nie naruszyłam żadnych przepisów

Gość gość
Jak mi sie do Ciebie chce, nie wiem, czy dam radę dziś wieczorem nie wysłać Ci pocałunku, bo dziś dzień pocałunku. Nie chcę wyjść na pretensjonalną, narzucająca się i nie wiem jak sie zachować. Chciałabym wiedzieć, że u Ciebie wszystko ok. tylko tyle.

Gość gość
Nie będę się narzucała, niech każde z nas weźmie z tej krótkiej, ale intensywnej znajomości co chce, tylko żyj, bądź szczęśliwy, bądź bardzo szczęśliwy i uśmiechnij się choć raz na moje wspomnienie. Nie do końca wiem czego szukasz i czego Ci brakuje. Zapamietam Cię, choć chcę i muszę zapomnieć. Nie wiem, czy to ...ale masz dużo uroku, nie zmieniaj się. Wali mi serce, pewnie juz nigdy sie nie spotkamy, pewnie już nie będzie okazji, pewnie.....

Gość gość
upijam się alkoholem i wspomnieniami. Proszę Cię, no właśnie tylko o co??????Bądź szczęśliwy. Po prostu bądź szczęśliwy, bo ja przez moment byłam i trudno będzie to zapomnieć, ale zrobię to, dziś jeszcze nie dam rady, ale jutro. Kochany, nigdy tak nie powiedziałam do Ciebie i już pewnie nie powiem. Kochany mój.

Gość gość
GDZIE JESTES

Gość gość
I co, napisalas do niego w sprawie tego paszportu?

Gość gość
w marzeniach wciąż obok Ciebie, lecą mi łzy, pierwszy raz przez Ciebie płaczę, ale to nic, kiedyś wyschnął. Tylko co się kuźwa stało???????????? Co się stało? Wykorzystałeś moment i zakończyłeś tą relację bez przyszłości????

Gość gość
Nie, nie napisałam w sprawie tego paszportu, bo moim zdaniem dopiero jutro on będzie go miał z ambasady, i myślę, że jakoś to rozwiąże. Im powie żeby wysłali na mój adres, wrzuci do skrzynki....nie wiem. Nie uważam, że jest jakimś paszportowym oszustem.

Gość gość
Dziewczyno, znasz go tylko dwa tygodnie i już mu wierzysz ze nie jest oszustem...chyba nie wiesz co się na świecie dzieje i jak perfekcyjnie faceci potrafia klamac. Praktycznie nie znasz człowieka i powierzylas mu swój paszport, masakra.Ile Ty masz lat żeś taka naiwna?