Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do znajomego napisałam tak.

Polecane posty

Gość gość

Hej.. Przykro mi ze pisałeś do Mojej koleżanki o seksie. Życzę Ci zdrowia, ale tak się nie robi. Miłych snów. ..... Nie odpisał mi. Chciałam wzbudzić uczucie w nim i poczucie winy. I pojechać na litość. Kiedyś mu na mnie zależało, ale to była tylko smsow znajomość. Chyba już więcej nic nie mogę zrobić. Teraz ruch należy do niego. Chciałam go rozkochac.ale więcej nic nie napisze.

Gość gość
chciał ru'chać twoją koleżankę więc po takim czymś w ogóle nie powinnaś do niego pisać i go olać.

Gość gość
Chciał! Ale on nie wiedział ze dowiedziałam się o tym z plotek. W moim życiu była gorsza sytuacja. Byłam w ciąży pół roku temu że swoim chłopakiem, a ten był wręcz zalA many z tego powodu, tak twierdził mój chłopak jak spotykał się z nim na piwo. Oni się znają. Straciłam dziecko. Byłam rozdarta. Kocham swojego a jednocześnie myspałam o tamtym.

Gość gość
Kto mi teraz odpowie na pytanie? No nikt. Sama myśle że te odnawianie kontaktu nie ma sensu. Bo po co. Skoro on ma swoją dziewczynę, a ja swojego. Spadam. Narka.

Gość gość
To go odbij

Gość gość
Ile ty masz 15 lat? Masz faceta a do innego piszesz, ze ci przykro że on do kolezanki pisze o seksie. Dorośnij.

Gość gość
ale patologia... byłaś w ciąży z jednym, a chciałaś kręcić z innym... ogarnij się pusta dziewucho bo zniszczysz sobie życie jak typowa polska karyna.

Gość gość
Jestem po 30. Naprawdę w życiu tak bywa :-( te uczucie 3 lata się rozwijało. . I wszystko uciekło. Myślę że straciłam coś dobrego co mogłam przeżyć w życiu ..podobno od uczuć nie wolno uciekać. Trzeba walczyć i żyć marzeniami.. W jakim sensie mam odbić?