Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kupiłam strój kąpielowy w lumpeksie

Polecane posty

Gość gość

wiem, ze troche obrzydliwe, nie kupuje takich rzeczy normalnie, ale ten był piękny i nie mogłam przejsc obok niego obojętnie, teraz nie wiem jak go uprać , żeby nie został na nim żaden syfek, jakies rady ?

Gość gość
90 stopni i clorox :) swoją drogą dobrze że zauważasz że to jest obrzydliwe :P.

Gość Nastolatkaheh
Oj tam Wypierz porządnie i tyle Ja też kupuje ciuchy w lumpeksie czasami Teraz dużo osób tak robi, bo po co przepłacać Często trafiam na markowe rzeczy śliczne za grosze tak naprawdę.

Gość gość
Ale to sa jednak majtki. To jest srednie akurat. Wypierz pare razy + wymien ten material ktory ma kontakt z kroczem. Ja bym kostiumu nie kupila. Juz wolalabym jakis tani ale nowy np z hm.

Gość gość
ciekawe czy zakładając takie gacie można dostać syfa

Gość gość
Nie raz kupowałam. Nigdy niemialam problemow zmiejscamo intymnymi. Chyba wiecie z biologii,ze zarazenie sie pzrez suchy, wczesniej uprany kostium jest raczej abstrakcją:) Jakby tak było, kazda nowa rzecz trzebaby było sterylizowac, bo przeciez nie wiadomo,kto szylł, pakowal sprzedawal itd

Gość gość
Z reklam proszków :) wiemy że " pranie w niskich temperaturach nie usunie wszystkich bakterii: :D

Gość gość
Bakterie sa WSZĘDZIE. jadasz w resaturacji? Wiesz, kto jadl tym samym widelcem? kto pzrygotowywal jedzenie? Chodzisz d kina, teatru? Wiesz, kto siedzial na krzesle, kto dotykal poreczy? jezdzisz pociagiem, autbusem, samolotem?wiesz, czyja glowa lezala na oparciu fotela?czakasz w poczekalni u lekarza, dentysty? Twoje dzieci chodza do szkoły? Na plac zabaw ? Otwierasz drzwi do sklepu, banku, szpitala, publicznego WC? Uprane ciuchy z lumpeksu to nieistotny pikus.

Gość gość
wypierz w ace wybielacze

Gość gość
23:29- bakterie sa wszędzie, to fakt ale na sama mysl ze nosze te same majtki co inna obca kobieta , na ktorych byly slady jej wydzielin pochwowych , robi mi sie slabo. Nawet jesli sa uprane i niczym sie nie zaraze. Chodzi o zasade ze bielizny nie kupuje sie w lumpeksie.

Gość gość
Kup ten płyn do rąk co zabija bakterie. Polej miejsce styku z kroczem. Zostaw na chwilę. Zrób roztwór z wodą z tego płynu i z proszku do prania plus vanish. Nie pierz w 90 bo kostium może tego nie przetrwać :). Upierz normalnie jak zwykle. Ja piore w rękach ale jeśli zawsze pierzesz w pralce to wrzuć. Bakterie zabije ten płyn. Nic się nie powinno dziać z nim :). Miłego noszenia :)

Gość gość
wirusa HPV też to zabije?