Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mamy po poronieniach 2018

Polecane posty

Gość gość

Witam wszystkich. 2 tyg temu poronilam byla to moja pierwsza ciaza. Czy sa tu jakies mamy ktore tez to przeszly a teraz maja swoje pociechy albo nadal sie staraja ? Ile niektore mamy staraly sie o kolejna ciaze po poronieniu i jak to sie skonczylo ?

Gość gość
Poroniłam dwa razy. Udało mi się zajść w ciążę i urodzić zdrowe dziecko, ale to dzięki temu, że zaczęłam szukać przyczyny na własną rękę. Nie wiem jak Tobie, ale mi po pierwszym poronieniu powiedział, ze nie ma sensu się badać, co okazało się nieprawdą.... Zrobiłam badania genetyczne. Pierwsze żeby określić płeć, bo dzięki temu mogłam zarejestrować w USC i skorzystać z przysługujących praw po poronieniu (urlop macierzyński, dostalismy po pochówku 4tys złotych z zasilku pogrzebowego). Później robiliśmy badanie wad genetycznych płodu po poronieniu (dziecko miało zespół downa, dlatego obumarło :( ) Badania robiliśmy w tym laboratorium https://www.testdna.pl/badanie-przyczyn-poronienia/ bardzo miłe Panie przeprowadziły nas przez wszystko. To dzięki nim dowiedziałam się o swoich prawach