Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Okres

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny mam pytanie. W poniedziałek (4.06) dostałam okres który powinien być 10 wiec zaczął się wcześniej o 7 dni. ( po sprawdzeniu kalendarzyka gdzie mam zapisane okresy bo widzę ze zaczynaja mi się w 28,29,32 dniu cyklu a ten dostałam po 25 dniu) przed okresem wysypało mi twarz i miałam sporo pryszczy, ale ogolnie czułam się dziwnie, zawroty głowy przez 3 dni przed okresem i 1 dzień po okresie (nie były ciagle tylko w jakiś tam godzinach). Ogolnie miesiączka trwa mi 5 dni i dzisiaj jest 4 dzień i prawie wgl krwi. Ciąże właściwie można wykluczyć bo co prawda zabawiałam się ale seksu nie było a sperma nie dostała się do dróg rodnych. Miała tak któraś? Dodam ze mam 20 lat a miesiączkę od ok 12 r.ż. Dodam jeszcze ze przeżyłam stres duży tydzień przed rozpoczęciem okresu ponieważ sobie wmówiłam „ciążę” i zaniepokojona tez byłam moim stanem zdrowia. Pomocy

Gość gość
Zamierzam do niego iść ale myśle ze to forum właśnie jest po to by pytać gdy się nie jest czegoś pewnym, prawda?

Gość gość
Socjo jesteś tu! Wiesz, ze forum DobraMama już nie ma?

Gość gość
W ciazy na pewno nie jesteś tyle mogę Ci napisać. Ja np. Okresu nie mam od 3 miesięcy

Gość gość
Przez stres mogła się przyspieszyć miesiączka? Przez to ze miałam te dziwne sytuacje przejmuje mnie ze ona się tak wczesnie zaczęła. 2 lata temu przez stres przesunęła się o miesiąc. Naprawdę tak dużo może zdziałać nasza głowa? ;p

Gość gość
Niekoniecznie przez stres po prostu spóźniał się zaczęłaś się stresować itp. Może był jakiś inny czynnik. No niestety może np. Nerwica lękowa, natręctw itp są tego idealnym przykładem

Gość gość
On się właśnie zaczął w 26 cyklu a zazwyczaj mam od 28 do 34;/