Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mamy , ile ważycie i przy jakim wzroscie?

Polecane posty

Gość gość

Ja się zapusciłam, dzieci juz duze 8 lat i 5 lat, mam 168 wzrostu i waze 56,5 kg, gdzie zawsze było 52.Biore leki na alergie po ktorych mam taki apetyt

Gość Salida123
Przecież masz normalną wagę - bez przesady. Sama siebie wpedzasz w zly nastroj ;-) Kiedys bylo co innego, a teraz tez jest co innego - nie powinnas tego porownywac. Gdybys miala nadwage to rozumiem, ale tak... pfff.. pewnie wygladasz bdb :) Milego dnia :)

Gość gość
I to jest według Ciebie duzo? Czy specjalnie piszesz? Mam dokładnie tyle wzrostu,ważę 55 i jestem za chuda. Przy wadze 58-60 dopiero wyglądam jak kobieta a nie szkielet,wiec nie wiem jak można wazyc 52. Tylko,ze na mnie tak działa karmienie piersia. Wezmę sie za siebie jak skończę karmic.

Gość gość
nie jestem gruba , ani szczupła :-) i nie lubię szkieletów obleczonych skórą i tłustych loch .

Gość gość
165cm. waga 52 kilo muszę trochę przytyć tak do 56 wtedy się najlepiej czuję.

Gość gość
Ale jakoś z tymi 'szkieletami' Wasi faceci Was zdradzają.

Gość gość
Ta waga to w sumie mówi tyle, że nie jesteś gruba, a możesz wyglądać świetnie jak i kiepsko np mieć sflaczałe ciało, oponę i mocno widoczny cellulit. I kiedy było to "zawsze" bo jak 8 lat temu, to niestety nie jest to już żaden odnośnik..

Gość gość
Ja mam 172. Maks ważyłam 62, teraz jestem w ciąży i jak stanęłam na wadze w 3 mcu (wcześniej długo się nie ważyłam) to szok bo już ważyłam 65. Teraz w 5 i waga w sumie stoi ... Nie zauważyłam wcale po ciuchach, że jestem większa, nawet tych które wyjęłam z szafy bo na lato. Tak samo dobre jak kiedyś. A na wadze jednak więcej ... Brzuszek wiadome, swoje ma w cm ;)

Gość gość
Ja mam 160cm i ze trzy tygodnie temu było na wadze 46kg. 2 miesiące temu urodziłam dziecko, przed ciążą ważyłam mniej niż 45. Ciało po ciąży jest ok, tylko brzuszek trochę miękki choć płaski, wypadałoby poćwiczyć ale jestem po cc, i Nie wiem czy już mogę

Gość gość
Ja waze 135kg przy 174 cm. Czuje sie okropnie mam depresje,hashimoto,niedoczynność tarczycy,męża damskiego boksera:-(

Gość gość
Ta co założyła temat to chyba sobie jaja robi, albo bulimiczka. Dzieci duże (12 i 10 lat), lubię gotować, mała aktywność , wzrost 153, waga 65, 43 lata. I to ja mam prawo mówić o sobie,że się spasłam. Moja waga wzrosła jak nie trzeba już było biegać za maluchami.

Gość gość
160 cm i 55 kg. 5 kg zostało mi po ciąży. Zaczęłam ćwiczyć, jestem 4 miesiące po cc.

Gość gość
Waga nie jest wyznacznikiem niczego. 2 osoby o tym samym wzroście i wadze mogą wyglądać zupełnie inaczej, bo jedna będzie miała sporo mięśni a mały % tłuszczu w ciele, a druga odwrotnie.

Gość gość
No proszę na kafe jak zwykle inna rzeczywistość. Same modelki się teraz znalazły. A jak się na ulicę wyjdzie to 3/4 mam z dziećmi wygląda na puszyste. A tu patrzcie, jedna szuplejsza od drugiej. No gratuluje Wam kafeterianki :D

Gość gość
Brawa. Ja też mam takie spostrzeżenia.

Gość gość
160cm i 65kg

Gość gość
mam 168 cm i chciałabym ważyć tyle co autorka :) dobiłam 60 kilo i nijak nie moge tego zrzucić

Gość gość
162 cm i 52 kilo. Z tym, że jestem na zdrowej, racjonalnej diecie i ćwiczę żeby ciało wyglądało dobrze

Gość gość
poważnie ze szkieletami zdradzają ciekawe mój małżonek przystojny , mądry , posiadający własną działalność gospodarczą , nie miał żadnych oporów żeby mnie szczupłą i zadbaną zdradzić z puszystym rogalikiem o twarzy księżyca w pełni :-( Ma zdradzić to zdradzi jak chu/j to ch/uj

Gość gość
Ja przy 166 waże 62 kg.. nie jestem jakas gruba ale mam oponke i tłuszcz odkłada mi się w górnej partii ciala. Przed 2 ciazami wazylam 56 kg i to była idealna waga. Byłam szczupła ale nie chuda

Gość gość
Ja mam 172 cm i 57kg fakt jestem szczupła, ale cellulit ma posladkach mimo wszystko mam i mala oponke na brzuchu gdy sie usiade zgarbiona. Ona mi zawsze przeszkadza i nie mogę sie jej pozbyć. Juz tyle razy mialam podejscie do ćwiczeń i zawsze to niestety moj slomiany zapal. Ciężko jest osiągnąć efekty przy takiej sylwetce wbrew pozorom.

Gość gość
Mam 59 ale walczę do 56 ciężko idzie bo zawsze coś podjem

Gość gość
ja mam 174 i waga cos ok 75 kg. zawsze bylam szczupla waga maks 55 kg. nawet po ciazy dosc szybko zrzucilam i wrocilam do wagi przed. a teraz tylko tyje.mam 34 lata.kazdy mowie ze dobrze wygladam ale dla mnie to za duzo. marzy mi sie maks 60kg. moze kiedys uda sie zrzucic te 15 kg.

Gość gość
171 cm waga 58 kilo

Gość gość
178cm wzrostu, waga 69kg, Chcialabym zrzucic do 65kg zeby bylo jak sprzed ciazy.

Gość gość
164cm około 53kg. Przed ciąża 51-52kg.

Gość gość
164 cm 59 kg. Wyglądam normalnie. Jestem szczupła ale nie lubię swojego ciała. Jak dla mnie jest nijakie. Narzekać nie będę bo nie mam prawa. Gdybym coś z tym robiła to mogłabym się żalić. A ja się mało ruszam

Gość gość
168 i 65 kg wyglądam szczupło, noszę ciuchy M, to chyba zależy od budowy.

Gość gość
dziś Ale jakoś z tymi 'szkieletami' Wasi faceci Was zdradzają. x ale jakoś szkieletorów też faceci zdradzają...

Gość gość
Ja mam 173 cm i 70-75 kg. Na 2 tyg. przed okresem zaczynam puchnąć i przybywa mi wtedy do 5 kg. Wyglądam tylko grubszawo, noszę rozmiar M. Chciałabym ważyć 65 kg, bo wtedy mam super figurę. U mnie 60 kg to wygląd szkieleta. Ta duża waga to u mnie poprostu dużo mięcha. Łatwo rozwijają mi się mięśnie. Mój mąż lubi mnie taką jaką jestem, bardziej w kierunku grubości, gdy odchudziłam się do 65 kg to mi jęczał, że za chuda jestem.