Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mamy , ile ważycie i przy jakim wzroscie?

Polecane posty

Gość gość
50 kg przy 163 cm. Wiek 38 lat, trzyletnie dziecko. Uważam, że wyglądam d.dobrze tyle ważąc, ale cellulit mam na całych udach z przodu i z tyłu.

Gość gość
172 i 67 kg. Chcialabym wazyc 65 jak przed druga ciaza ( jestem na diecie obecnie). Przed pierwsza to 62 wazylam ale teraz to dla mnke nierealne wiec 65 bedzie ok.

Gość gość
158 cm, 50 kg, 2 letnie dziecko, a też mam mały brzuszek (na wieczór to w ogóle wydęty) i lekkie boczki

Gość gość
168cm i 68kg, 2 dzieci i jest ok :)

Gość gość
168 i 53kg, czasem 56,ale nie lubię się takiej choć w sumie tego nie widać. 3ka dzieci, rozmiar S.Cialo ok, choć jest miękkie, powinnam ćwiczyć,a ja chodzę,ale nie codziennie. Wiem że na matkę w wieku 38lat p trzech ciążach mam super ciało, jednak właśnie mogłoby być lepsze jakbym ćwiczyła, a mi sie nie chce. Z chęcią chodzę te 4,8km dziennie z trzy razy w tygodniu.I to tyle,wiem za mało.Podziwism samozaparcie kobiet regularnie rzeźbiących ciało. Od tygodnia odstawiłam cukier, ale nie że względu na wagę, bo wiem że jest bardzo ok,ale zdrowie.Zauwazylam że mam jaśniejsza, mniej poszarzała skórę,nawet lepsze włosy.Kocham słodycze, zwlaszcza czekoladę,ale to syf