Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mamy, doradzicie w sprawie dzisiejszego ubioru do kościoła?

Polecane posty

Gość gość

Dziś błogosławienstwo dzieci i idę z synem. Czy pasuje sobie zestaw morsko niebieskie spodnie i jasna niebieska bluzka,? Kiedyś ktoś w tv mówił ze nie łączy się tych samych kolorów o różnych odcieniach ale jak myślicie?

Gość gość
Ostatnio byłam na chrzcinach i widziałam kobietę w bawełnianej bluzce z legginsami. Albo w dzinsach też chodzą. Ale na Twoim miejscu znalazła bym coś innego. To może śmiesznie wyglądać.

Gość gość
Ale masz problem... Masakra

Gość gość
Ale dlacZego smiesznie? Nie mam się kogo doradzić. Powiem Wam że jak sobie to wyobrażam to jakos dziwnie ale jak przylozylam bluzkę do tych spodni to już lepiej. Do tego te spodnie mają złote zdobienia i buty też mają zlote zdobienia. A mam jeszcze tylko bordowe spodnie z takich lepszych. Bluzka musi byc ta wiec juz chyba lepsze te morskie spodnie.

Gość gość
Widac ze raz na 5 lat chodzisz do kosciola

Gość gość
Nosz Kuźwa rzadko chodzę odkąd mam dziecko

Gość gość
Jak fajnie wygląda to idź tak :) ale ja bym jednak wybrała innego koloru

Gość gość
Total look, czyli jeden kolor z góry na dół, często łącznie z dodatkami, też jest modny. Nie wiem czy akurat teraz, ale od czasu do czasu wraca ten trend. Sama najlepiej widzisz czy to Ci pasuje, czy wygląda dobrze czy nie. A do kościoła nie pasują stroje krzykliwe , wzywające etc, a właściwe łączenie kolorów, to już jest mało istotne

Gość gość
Ja mam dwoje małych dzieci i 6km do kościoła i jeżdżę co niedzielę i w każde święto i dziś też na błogosławieństwo jadę. Nigdy nie przejmowałam się ubiorem. Ważne aby było schludnie i czysto

Gość gość
Załóż miniówę i daj doopy księdzu

Gość gość
Niestety -piszą powyzej wulgarnie ale i w realu tak się ubiorą.Przykład. Chrzciny, rodzice 21-22 jakoś ogarnieci ,siostra jednego z nich, ok18, krótka kurteczka plus megaobcisłe białe spodnie tak że się majtki uwidaczniały .Oczywiście uczerniona i wymalowana na maxa, jak wyglądała ta stylizacja -wiadomo .:O.

Gość gość
Nie mam duzo ubrań typowo do kościoła bo naprawdę zawsze mi szkoda wydac ppieniądze na ubranie, które założę dwa razy miesiącu na niedzielę i to na godzinę. Nie lubię eleganckich ubran i co mam zrobic taka jestem. Najwięcej m am jeansow, koszulek, szortow. Nawet po buty na dziś specjalnie jezdzilam kupić bo sportowe nie wypada a półbuty to za ciepło.

Gość gość
a po wuj tak latać często do kościoła, przecież Pan Bóg jest wszędzie, także wszędzie mogę się modlić, to tylko księża wymyślili aby co niedziela chodzić do kościoła bo to chodzi o kasę tj. tacę

Gość gość
Idz tak jak uważasz,bedzie wyglądać ok,spodnie i bluzka nie są identycznego koloru wiec spoko