Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak wygląda wg Was kobieta zaniedbana? Dla niektorych to taka bez manicure haha

Polecane posty

Gość gość

Skrajności. Spotkałam się z tym, że zaniedbana kobieta to taka która nie ma akurat zrobionej hybrydy czy w ogóle zwykłego manicure. Wy naprawdę patrzycie kobietom po dłoniach, paznokciach? Jakbyście pacowały w biurze to rozumiem, ale młode matki wypatrujecie na placach zabaw i im zaglądacie w ręce? jaka jest Wasza definicja kobiety zaniedbanej?

Gość gość
Nie muszą być pomalowane, ale czyste i opilowane to są zadbane paznokcie. Inaczej to faktycznie wiocha i obrzydzenie bierze jak patrzę na takie pazury jeden długi, drugi krótki, jeszcze poobgryzane maskara, a jak jeszcze brudne to w ogóle.

Gość gość
Jak dla mnie gruba, ubrana niestosownie do swojej figury i okolicznosci, przetłuszczone włosy, odrosty, paląca papierosy, zaniedbana cera, obgryzione paznokcie, połamane paznokcie, popękane pięty, nie wydepilowane nogi lub pachy, brudne lub zniszczone ubranie, nieświeży oddech, popsute zeby, braki w uzębieniu. Jeśli coś z tej list wystąpi to dla mnie jest zaniedbana, nie musi posiadać wszystkich tych cech.

Gość gość
13:57 No to rzadko się widzi takie osoby jednak

Gość gość
gość dziś Przecież w poście napisane jest, że wystarczy mieć jedną z tych cech a nie wszystkie naraz. Akurat grubych kobiet jest pod dostatkiem :-)

Gość gość
Ja mam teraz króciutko obcięte paznokcie, spiłowane. Nie ma sensu robić teraz hybrydy. Często coś myję, albo sprzątnę, albo obieram, czy gotuję. Przy małym dziecku też są zabiegi pielęgnacyjne, których nie lubię i bałabym się robić z długimi paznokciami.

Gość gość
Nosz kurwa mac !

Gość gość
o kuźwa ile ja teraz widzę śpaśluchów z dziećmi to hej, przecież to takie cholerstwo winno siedzieć w domu a nie wychodzić na ulicę i odbierać apetyt normalnym ludziom do życia swoim ohydnym wyglądem

Gość gość
zabiegi pielęgnacyjne, których nie lubię i bałabym się robić z długimi paznokciami. x Tzn. nie miałam na myśli, że nie lubię tych zabiegów tylko, że nie lubię ich wykonywać z długimi paznokciami :)

Gość gość
Mozesz miec zrobiona hybrydę na krótkich paznokciach w jednym kolorze fajnie to wyglada.A co do zaniedbanych to fakt,ze tluste włosy,brzydkie zęby,lub braki w nich,paznokcie długie i brudne,poniszczone ubrania bądź buty,nie ogolone nogi,pachy,to są cechy charakterystyczne.A najlepsze jest jak jakaś panna paznokcie zrobione,włos pofarbowany,itd a jak usta otworzy to lepiej żeby zamknęła

Gość gość
Chodzi ci o to że brzydko mówi czy zęby be

Gość gość
No to ja dzisiaj byłam bardzo zaniedbana patrząc na uchybienia w wyglądzie z w /w listy :)

Gość gość
17:01 No to chyba nie masz się czym chwalić.

Gość gość
Ja się przecież nie chwale tylko żale.

Gość gość
‭+48 697 973 393‬ dzwonta ile wlezie

Gość gość
Do kogo ten numer?

Gość gość
Męskim okiem. Tak patrzę na dłonie. Tak powinien być manicure, pedicure i co więcej (chociaż to mój prywatny fetysz) kolor na dole i górze powinien być ten sam. Poza tym lekki makijaż lub przynajmniej same rzęsy. Bez tych rzeczy nie ma mowy o tym aby kobietę nazwać zadbana.

Gość gość
Dla mnie niepomalowane paznokcie i rzęsy to na pewno nie jest zaniedbanie. Zaniedbanie to są gdy paznokcie są brudne i zapuszczone. Kobiety jak zwykle maja gorzej. Porownajcie sobie ile musi zrobić kobieta żeby była uznana za zadbana a ile facet.

Gość gość
Nie bardzo tylko wiem jak mam np robić mielone mając pomalowane pazury. Albo jak wy wycieracie sobie doope po s\raniu mając długie pazury i jak myjecie sobie uszy tymi pazurami.

Gość gość
Naprawdę nie wiesz? Tak samo jak w niepomalowanych. Od tego są rękawiczki. Uszy myjesz palcem? No to fajnie masz.

Gość gośćtylkowsb
zadbane kobiety nie robią mielonych ,zywią się sałatą

Gość gośćtylkosb
czym myjecie uszy kobiety?

Gość gość
Mam zakładać rękawiczki do robienia mielonych? Głupota. I tak, uszy myje sobie palcami, a czym mam sobie myć głupia damulko? Patyczków nie lubię.

Gość gość
To zrób mielone z pomalowanymi. Ja pierdole :D no wyobraź sobie że mi daleki do damulki.

Gość gość
brak lakieru na paznokciach to zaniedbanie ??? HAHAHAHA takie "mundrości" to tylko na kafe :D

Gość gość
to ja, mam dziure w skarpetce, mozecie mi naskoczyc

Gość gość
Gość 17:01 Chodzi mi o braki w uzębieniu bądź jakiś czarny który gnije i oddech który powala