Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marek5700

Poznam kobietę po 30tce która jest jeszcze dziewicą

Polecane posty

Gość marek5700

Poznam trzydziestoparolatkę która jeszcze nie poznała tego cudownego, zmysłowego erotycznego świata. Śmiejcie się i pukajcie w czoło, ale ja wierzę, że są jeszcze takie romantyczne kobiety. Jeśli masz ochotę, napisz do miłego , delikatnego i sympatycznego 38latka : marek5700@o2.pl Aha ,jestem z Puław.

Gość gość
O jezu szuka dziewicy 30+, idz facet do psychiatry,

Gość ona po dwóch rozwodach
stary , pusty łeb ! ;-( ;-(

Gość gość
napisz do miłego , delikatnego i sympatycznego x Twoja autoprezentacja jest g*wno warta, bo subiektywna. O tym, czy faktycznie jesteś taki, jak się Tobie wydaje, to osądzi kobieta. Natomiast Ty skup się na faktach, inaczej marnujesz czas czytelników takiego debilnego ogłoszenia. Pozdrawiam i żegnam, dziewica 30+

Gość gość
Nie rozumiem autora. Co to za przyjemność z dziewicą ? Do ręki (o ustach nie wspominając) penisa nie weźmie, boli ją, chce ale się boi itp , itd, porażka na całej linii.

Gość gość
Przez wiele lat zmagałem się z kompleksem rozmiaru penisa przez co moje życie seksualne praktycznie nie istniało. Byłem już bliski poddania się kosztownej i nie do końca bezpiecznej operacji. Na szczęscie w odpowiednim momencie trafiłem na Member XXL produkt naprawdę działa! Stosuję go dopiero przez 2 miesiące a mój penis jest już większy o 3cm. http://nplink.net/kV3xzEzE

Gość gość
jesli jestes prawikiem masz prawo szukac dziewicy, nie jestescie chętne to co trujecie

Gość gość
Wlasnie. Ja mimo, ze prawik, tez tak uwazam, ze zanim by do czegos doszlo, rozmyslilaby sie ze strachu i przez bolem, ciazą, wszystkim naraz. A nawet z powodu braku mojego doswiadczenia. A dwa, ktora bylaby jeszcze taką cnotliwą. Nieraz czyram, ze kobieta zrobi to z kimkolwiek, zeby tylko nie byc dziewicą. Ja nie muszę, a zobaczyc jak to jest nie probowalem. Jasne, ze to musi byc przyjemne i to bardzo. I to tyle.

Gość gość
kazdy był prawikiem i dziewicą. strachy na lachy :)

Gość gość
- racja , hue hue hue hue

Gość gość
Moja partnerka była dziewicą. Gdy się poznaliśmy miała 20 lat. Ba, ona nie miała przede mną żadnego chłopaka. Miałem nieprawdopodobne szczęście gdyż ona jest bardzo atrakcyjną dziewczyną i spokojną. Jest zgrabna, długowłosa i ma piękną twarz. Na szczęście ona była domatorką więc nie miała zbyt dużo okazji aby poznać kogoś przede mną. Kilku próbowało do niej stratować ale ich odrzuciła gdyż byli małomówni i nie podobali się jej z wyglądu. Ona chciała chłopaka, który dużo mówi gdyż sama była małomówna. Mnie to odpowiadało gdyż lubię rozmawiać. Tu szukasz dziewicy w wieku 30 +. Na pewno są takie ale chyba ciężko będzie znaleźć taką, która się tobie spodoba i jednocześnie ty się jej spodobasz. Życzę powodzenia.

Gość gośćdziewica30plus
ty na rochanie szukasz? Myslisz ze jakas dziewica pojdzie z jakims zalosnym desperatem z neta stracic dziewictwo ot tak teraz bo akurat ty masz cisnienie w gaciach? Gon sie debilu!!

Gość gość
Poza tym: ktos tu mierzy wartosc czlowieka na podstawie odbywania przez niego stosunkow seksualnych lub nie. Stuknijcie sie w puste glowy. Zwierzeta sa madrzejsze.

Gość gość
Jestem dziewicą analną, mam 49 lat. Może być?

Gość gość
Hahaha dziewice 15 znajdź to już sukces, szybciej w totka trafisz niż 30 z błoną

Gość gość
ty dziewica niezla agresorka z ciebie nie dziwne ze zaden sie z toba nie związał

Gość gość
Ja znam, zpopisania, pisalem z jedna chyba ma z 43, jest na randki.org z ok Nieszawy Wloclawka. Mowila, ze unika facetow bo nie stac by ja bylo na dziecko, a facet kazdy bedzie chcial seksu i zawsze mozna wpasc. Co o tym sadziciw?

Gość zadbana35
Stary ciulu pod 40kę !! Gdybyś mnie tylko dotknął to dostałbyś po pysku mocniej niż wczoraj Donatan od Górniakównej za kulisami w Opolu !!!

Skąd wiesz że Donatan dostał?? Górniak owa dobrze się trzyma, wiadomo że to pieniądze i operacje ;)