Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kunta Kinte Kunta Kinte

Badoo itp.

Polecane posty

Ostatnio założyłem konto na Badoo i Sympatia, aby zobaczyć jakie dziewczyny korzystają z tego typu portali i jestem zszokowany. Wygląda na to, że użytkowniczki ww to analfabetki, a na dodatek niedowartościowane księżniczki, które (w większości) nie potrafią nawet siebie opisać w paru słowach. Niektóre napiszą coś w stylu "napisz, a się przekonasz" lub coś podobnego. Na wysłaną wiadomość odpisują zdawkowo i niechętnie (o ile w ogóle odpisują). Od jednej użytkowniczki na pytanie o jej zainteresowania otrzymałem odpowiedź: "a kogo to obchodzi". No to po cholerę zakładasz konto, skoro nawet ci się odpisać nie chce?! Liczysz tylko serduszka od frajerów, którzy mają nadzieję się z tobą umówić? Poza księżniczkami, które tylko wklejają swoje zdjęcia (przeważnie z "dziubkiem") są też samotne mamusie i desperatki, które wyglądają, jakby połknęły swojego chłopaka, albo stare panny pod 40-tkę. Zdjęcia nieraz przerobione w photoshopie. Cytując klasyka: to jest dramat, k***a! Czy tak prezentuje się cała ta "piękniejsza" część naszego społeczeństwa, czy może to tylko odpady ze śmietnika?

Gość gość
a ty co soba prezentujesz co oferujesz? Moja siostra nie jest analfabetka Po co ci zainteresowania kobiety? musi miec jakies?,pilnuj swoich!