Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

I co dalej?

Polecane posty

Gość gość

Wciąż myślę o byłym, po mimo tego,że mineło kilka lat. To było cudowne, prawdziwe i naturalne. Wszędzie razem z chcenia, a nie musu. Porózniła nas kariera, a ja nie moglam mu tego zabrac, tego o kochał Rozstaliśmy się, nie mamy kontaktu, a ja od tej pory nie umiem sobie ułozyć życia...Dałam mu radość, spokój i nie chciałam zabierać jego pasji czyli pracy, przez którą wolałam odejść

Gość gość
Też tak macie?

Gość gość
jaką on miał prace >? ze cie opuscił ?

Gość gość
Nie opuścił, ale jego praca wymagałą częstych wyjazdow a o za tym idzie, nie widziałam juz perspektyw na rodzinę/dzieci, pomimo tego,że chciał, wolałam odejść i mu tego nie zabierać, tego co kocha

Gość gość
głupia baba, ruszaj dalej głupia

Gość gość
sam jestes głupi,ze oceniasz kogoś ,kogo i znasz, to jedno, a dwa , to dokonaam swiadomego wyboru

Gość gość
autorko popełniasz błąd dalej o tym rozmyślając, to nic nie da. On wybrał karierę I czas sie z tym pogdodzić. Chciałabyś usłyszeć że on wróci, że jest inaczej. Ale nie bedzie inaczej. Czas zacząć żyć terazniejszoscia I przyszloscia.

Gość gość
Twój czas ucieka, CORAZ Młodsza nie bedziesz, za chwile nikt Cie nie zechce bo sie zestarzejesz, aTy siedzisz I rozmyslasz. Zero rozsądku I logiki w mysleniu.