Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dorosle dziecko 37

Molestowanie

Polecane posty

Gość dorosle dziecko 37

Witam. Mialam dzisiaj dziwny sen dotyczacy mojego niezyjacego juz ojca. Snilo mi sie ze mnie bije wiec ja uciekam i chce sie zamknac w pokoju ale on wczesniej powkladal miedzy drzwi cukierki i ja nie moge tych drzwi zamknac. Potem on dopada mnie wiec ja probuje sie bronic i chwytam go za genitalia chcac spowodowac bol i czuje jego wzwod. Okropny sen, rzygac mi sie chce caly dzien i czuje sie chora. W rzeczywistosci moj ojciec nienawidzil mnie, myslal ze nie jestem jego dzieckiem, bil mnie i karal oraz wmawial ze nie jestem czlowiekiem. Jak mialam 16 lat to raz obudzilam sie w nocy a on lezal ze mna i mial jedna reke w moich majtkach a druga pod koszulka. Zaczelam wrzeszczec ale on wmowil mojej mamie ze sie pomylil bo myslal ze to ona ( spalam wtedy na jej lozku ). Ja mojej mamie wszystko przebaczylam i nie chce juz jej krzywdzic mowiac o tym. Ale nie umiem stwierdzic czy to zdarzenie sprzed 21 lat z ojcem w moim lozku to byl jedyny przypadek. Ten sen byl taki realistyczny i wydaje mi sie jak przez mgle ze takich nocnych wizyt bylo wiecej ale nie jestem pewna. Doprowadza mnie to do szalenstwa bo jak mozna nie byc pewnym czy cos sie przezylo czy nie? Ja mam swoja rodzine, ojciec moj nie zyje a ja nie wiem co mam zrobic z tym wrazeniem i tymi wspomnieniami, nie wiadomo czy prawdziwymi. Przepraszam ze pisze chaotycznie ale nie moge zebrac mysli. Wiem ze jest tu sporo osob ktore byly molestowane za dzieciaka. Chcialabym zeby ktos sie wypowiedzial i pomogl mi ogarnac co bylo prawda a co sobie wymyslilam. Nie piszcie mi ze to prowo tylko cos poradzcie. Dzieki.

Gość gość
Połowa ludzi tu przebywających została złapanych za genitalia przez ojca to nie żadne prowo to tylko sen połóż sie i sie wyśpij :D

Gość dorosle dziecko 37
Snilo mi sie to z wczoraj na dzisiaj. Czy jest tu ktos kto ma wyparte wspomnienia? Czy jest tu ktos o podobnych doswiadczeniach?

Gość dorosle dziecko 37
Dodam jeszcze ze mam poukladanie zycie i jestem w szczesliwym malzenstwie. Mam dzieci. Niczego mi nie brakuje i nie wiem dlaczego teraz mi sie to przypomina. Nie placze juz dawno przez moje dziecinstwo. Kiedys bralam narkotyki i kaleczylam sie, ale to minelo. Nie szukam tez litosci. Chce tylko wiedziec skad sie u mnie wzial taki sen. Niech sie wypowie ktos kto tak mial.