Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak zwiększyć szanse poczęcia dziewczynki?

Polecane posty

Gość gość

Tak wiem, wiem że najważniejsze jest żeby dziecko było zdrowe. Chciałabym mieć drugie, mam już wspaniałego synka którego kocham nad życie,ale moim marzeniem od zawsze była jeszcze córeczka. Czy są jakieś sposoby żeby chociaż zwiększyć prawdopodobieństwo poczęcia dziewczynki? Tylko proszę bez umoralniajacych wpisów, jasne jest to że drugiego chłopca kochalabym równie mocno.

Gość gość
dziewczynkę to palcem musi zrobić

Gość gość
umów się z gościem, który ma kilka córek i żadnego syna. Część mężczyzn ma plemniki tylko jednego rodzaju, z chromosomem X albo Y. To jakaś szansa jest, że ten, z którym się puścisz akurat tą przypadłość będzie miał.

Gość gość
Tak jest niestety nie ma 100proc metody na dziewczynkę czy na chłopca

Gość gość
Wiem że to wróżenie z fusów ale u mnie cztery razy sprawdził się chiński kalendarz płci

Gość gość
,,na dziewczynke" zaraz po okresie,a ,,na chłopaka" bliżej okresu. U mnie sie sprawdziło.

Gość gość
I tak to plemnik "decyduje". Czytałam tylko, że plemniki X są dłużej żywotne i zalecają stosunek pod koniec owulacji, choć to na logikę głupota, bo co ma żywotność plemnika do końca owulacji? Jak się dostaną wcześniej, to będzie chłopak, a jak przeczekają, to będzie dziewczynka? :)

Gość gość
,,na dziewczynke" zaraz po okresie,a ,,na chłopaka" bliżej okresu. U mnie sie sprawdziło. x U mnie nie :)

Gość gość
Pić na wode