Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy będzie widać jeszcze zarodek?

Polecane posty

Gość gość

Witam. Byłam dzisiaj na badaniu usg, moj pęcherzyk bardzo urósł od ostatniego razu, ale nie widać jeszcze zarodka. Bardzo się martwię bo lekarza powiedział ze już coś powinno być widać. Czy ktoś miał taka sytuacje ?

Gość gość
5 i 5 dni

Gość gość
U mnie podobnie. Pecherzyk jest. Tez 5 tydzień + 5 dni. Ale ja dostalam silnego krwawienia. Od dziś biore duphaston i krwawienie praktycznie ustalo. Jeszcze jakies śladowe ilosci na wkladce i przy podcieraniu, ale juz to nie jest zywa krew i skrzepy jak wczoraj...moja ginka powiedziala, ze na zarodek jeszcze jest czas conajmniej do 8 tygodnia wiec kochana spokojna głowa. Badz dobrej mysli. Ja leżę plackiem i staram sie myslec pozytywnie. Głowa do gory :*

Gość gość
Ja nie widzialam zarodkow na tym etapie, a bylam w obu ciazach bo plamilam i mialam takie wczesne usg. Dopiero jakos po skonczonych 6 tygodniach. Za tydzien juz pewnie bedzie:)

Gość gość
Co to znaczy ze pęcherzyk urósł dużo? Więcej niż powinien czy śnienie do tygodnia? Bo jeżeli więcej a zarodka nie widać to może być coś nie tak ale jeśli urósł proporcjonalnie do tygodnia to czekać spokojnie powinien się zarodek pojawić

Kochana, spokojnie, to jeszcze bardzo wcześnie. Zarodek może być już widoczny ale nie musi :)

Gość gość
moj byl. widoczny w 5tyg i 6dniu, kazda ciaza jest indywidualna. u niektórych widac pozniej. powodzenia