Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety czy kochacie waszego partnera?

Polecane posty

Gość gość

Czy moze jestescie z nim by nie byc samej. Czy kobieta jest w stanie sama odejsc z zwiqazku bez milosci czy potrzebuje faceta ktory ja z tego zwiazku uwolni. A co jesli facet wam sie podoba i czekacie na jego ruch a on ma zasady i nie uderza do was bo jestescie zajete?.

Gość gość
To go olewamy!

Gość gość
kocham mojego faceta, ale często mnie wkurza (a ja jego) :P myślę, że kiedy zamieszkamy razem to będziemy zgodnie współpracować i lepiej się dogadywać niz teraz :) Ale matka mojego faceta jest z jego ojcem tylko dlatego, że nie chce być sama (albo jest tak pazerna na kase), bo na pewno go nie kocha, to typ faceta, który powinien całe życie być sam - agresywny akloholik i zwyczajny tuman, jej przeciwieństwo, bo ona jest z dobrej bogatej rodziny i jest wysoko wykształcona, a od alkoholu stroni. No cóz, są takie co nie ważne ile razy będą miały zarwaną noc i podbite oko i tak będą siedzieć ze swoim "Księciem z bajki" i udawać, że jak to fajnie razem...

Gość gość
Kiedys tak, teraz juz chyba nie czuje nic

Gość gość
A swojego zaczynam kochać.

Gość gość
ja tez juz nie kocham. on mnie zreszta tez.

Gość gość
Kocham nad życie od 10lat

Gość gość
Właśnie taki jestem, znam swoją wartość i mam zasady. Kobieta musi być silna i sama zakończyć związek, tylko taka ma dla mnie wartość. Cała reszta to się nadaje. ..........:)

Gość gość
Przez wiele lat zmagałem się z kompleksem rozmiaru penisa przez co moje życie seksualne praktycznie nie istniało. Byłem już bliski poddania się kosztownej i nie do końca bezpiecznej operacji. Na szczęscie w odpowiednim momencie trafiłem na Member XXL produkt naprawdę działa! Stosuję go dopiero przez 2 miesiące a mój penis jest już większy o 3cm. http://nplink.net/kV3xzEzE

Gość gość
21.53 no właśnie, a większość czeka na lepszego i dopiero gdy go poznają to odchodzą od partnerow których nie kochaly. Jak małpa, która nie puści jednej gałęzi zanim nie chcwyci drugiej. To żałosne, i taki strach przed samotnością jakby była największym dramatem życiowym :D no ale niektóre desperatki nie umieją żyć bez faceta, jakiegokolwiek faceta i jak zostaną same to na sile szukaja następnego. Miałam takie koleżanki, porażka...nie mogłam juz ich słuchać.

Gość gość
21.53 mam tak samo. Jak kobieta kocha faceta nie wbijam sie w ich zwiazek bo wiem ze latwo odczepic ten wagonik. A jak nie kocha powinna sama sie odczepic by dac mi szanse.

Gość gość
22.00 Byłem w takiej sytuacji że kobieta chciała być ze mną i myślała że będę ganiał za nią i bił jej męża, pózniej się tylko mściła i ma wielki żal do mnie, oczywiście cała wina została mi przypisana. Jeszcze oczekuje szacunku, zrozum kobiety

Gość gość
Kocham męża może dlatego że ja dla nie go i on dla mnie był pierwszym w seksie. A co najważniejsze jest bardzo dobry w seksie i nie ograniczamy się w pozycjach seksualnych. Również wszystko sobie mówimy nie ma żadnych tajemnic. Mąż jest zawsze podczas każdego badania cipki mam do tego prawo by był przymnie. Również wspierał podczas porodów i podczas skrobanki po samoistnym poronieniu.

Oczywiście, że kocham, jakby było inaczej, raczej dawno zerwałabym już znajomość.

Gość czerwonamiska
Oczywiście, że tak.

Gość gość
Wypalilo się cos,on mnie dziś wyzwał ja nie byłam dluzna.Chyba czas się rozstać

Gość gość
Nie