Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Praca nad samym sobą

Polecane posty

Gość gość

Ostatnio zaczęłam proces pracy nad samą sobą - do tej pory nigdy nie miałam na to czasu i, prawdę mówiąc, odwagi. Analizuję więc uważnie moje zachowanie i staram się pracować nad tendencjami które uważam za toksyczne. Czy jest tu ktoś kto przechodzi lub przeszedł podobny proces?

Każdy ma jakieś problemy, z którymi musi sobie radzić, sama też staram się pracować nad sobą, bo wiem, że niektóre moje zachowania mogą być odbierane negatywnie.

Gość gość
Napiszcie JAK, w jaki sposób pracujecie nad swoimi wadami, dziunie. Napiszcie, jak pracujecie np. nad tym, żeby nie gderać bez przerwy, kiedy facet wraca z pracy i chce spokoju :P

Gość gość
Jeżeli nie masz ochoty słuchać partnerki to po prostu nie wchodź w związek

Gość gośćchufladka
gość dziś No np prosze, zeby wzial prysznic a ja w tym czasie robie mu kawe i podaje tableta. Mam go wtedy z glowy na pol godziny i nie gadam. Tak to wyglada z Twojej perspektywy :P

Gość gość
Pracuje caly czas,ale na czarno...bez umowy,na swoje zlecenie

Gość gość
Ja staram się pracować nad moją samoocenę, co jest trudne. Mój problem polega na tym, że ogólnie mam bardzo dobre mniemanie o sobie, ale cierpię na toksyczny perfekcjonizm. Jeżeli nie jestem najlepsza to jest to porażka. Głupia mentalność, że drugie miejsca to również przegrana