Gość gość Napisano Czerwiec 8, 2018 Witam juz od dluzszego czasu mam taki problem mianowicie MOI RODZICE SA NIENORMALNI dlaczego kazdy moze miec normalną mamę i tatę tylko nie ja ? Dajmy taki przykład , przychodzę do domu po szkole jem coś patrze czy nie mam jutro jakiejś kartkówki/sprawdzianu i czy z żadnego przedmiotu nie mogę być pytany ( zawsze mamy wszystko zapowiedziane ) Ale mniejsza z tym . Wchodzę do pokoju włączam komputer jeszcze nie zdąże nic zrobić a tu już starzy z mordą , Co ty odpierdalasz?! Wylacz ten komputer bo ci go przez okno wyjebie zaraz! Itp... Moj tata ze mna nie mieszka , widuje go raz w miesiącu mieszka ze mna ojczym i mama mam dwojke rodzenstwa 4l , 0,5l sam mam 16 lat , z matką nie mogę normalnie porozmawiac bo nigdy nie ma czasu i wiecznie drze morde z ojczymem unikam kontaku bo jest zacofany do średniowiecza i zyje tylko chlaniem . Co chwile wracam do mojego starego systemu czyli : ide rano do szkoly robię dużo kanapek żeby nie być głodnym bo do domu odkladam tylko plecak i wychodze na reszte dnia a wracam poznym wieczorem . Jedynym spokojnym miejscem gdzie mogę poczuć się jak w "Domu" jest moja babcia i gdybym tylko mógł już dawno bym się tam wyprowadził ale do szkoły z tamtąd mam 35km... Nie wiem co mam zrobić a szybko się nie usamodzielnie bo mam sa słabe oceny , średnia 3,60 . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach