Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Popierdoleni rodzice

Polecane posty

Gość gość

Witam juz od dluzszego czasu mam taki problem mianowicie MOI RODZICE SA NIENORMALNI dlaczego kazdy moze miec normalną mamę i tatę tylko nie ja ? Dajmy taki przykład , przychodzę do domu po szkole jem coś patrze czy nie mam jutro jakiejś kartkówki/sprawdzianu i czy z żadnego przedmiotu nie mogę być pytany ( zawsze mamy wszystko zapowiedziane ) Ale mniejsza z tym . Wchodzę do pokoju włączam komputer jeszcze nie zdąże nic zrobić a tu już starzy z mordą , Co ty odpierdalasz?! Wylacz ten komputer bo ci go przez okno wyjebie zaraz! Itp... Moj tata ze mna nie mieszka , widuje go raz w miesiącu mieszka ze mna ojczym i mama mam dwojke rodzenstwa 4l , 0,5l sam mam 16 lat , z matką nie mogę normalnie porozmawiac bo nigdy nie ma czasu i wiecznie drze morde z ojczymem unikam kontaku bo jest zacofany do średniowiecza i zyje tylko chlaniem . Co chwile wracam do mojego starego systemu czyli : ide rano do szkoly robię dużo kanapek żeby nie być głodnym bo do domu odkladam tylko plecak i wychodze na reszte dnia a wracam poznym wieczorem . Jedynym spokojnym miejscem gdzie mogę poczuć się jak w "Domu" jest moja babcia i gdybym tylko mógł już dawno bym się tam wyprowadził ale do szkoły z tamtąd mam 35km... Nie wiem co mam zrobić a szybko się nie usamodzielnie bo mam sa słabe oceny , średnia 3,60 .

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować