Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Namysłów Opolszczyznaa

Czemu nikt w Polsce nie lubi Radomia?

Polecane posty

Przecież w Radomiu jest kilka kin w tym dwa wielosalowe jest duża galeria handlowa na 200 sklepów i kilka mniejszych galerii handlowych jak np M1 w Radomiu jest teatr, centrum Kultury Elektrownia Radomska orkiestra kameralna , domy kultury, budują nowy stadion i hale sportową, są szpitale jest Skansen jest Radom Air Show Radom to duże miasto ponad 200 tysięcy mieszkańców tj dwa razy więcej niż w niektórych miastach wojewódzkich jak Opole zielona Góra Gorzów Wielkopolski które mają mniej niż 140 tysięcy mieszkańców i większy od Rzeszowa Kielc Olsztyna...

Miało być Zielona Góra a nie zielona Góra

W Radomiu jest nawet Uniwersytet, Aquapark a nawet lotnisko z którego na razie nikt nie lata ale chcą tam loty przenieść z modlina i rozbudować lotnisko w Radomiu albo wybudować od Podstaw by miało kilka mln pasażerów rocznie

Gość Miasto Namysłów Opolszczyznaa
Ja lubię Radom, kiedyś nawet przez niego przejeżdżałem :)

Gość gość
Ja też lubię

Gość gość
:D

Gość gość
Radom to miasto upadłe i nie znasz ludzi z niego. Kiedyś dziwiło mnie czemu ci z Kielc mówią na nich warchoły. Popracowałem trochę z tymi ludźmi i już mnie to nie dziwi.

Gość gość
Już ci piszę dlaczego : Radom nie ma dużego ośrodka akademickiego z tradycjami, takiego jak np. Kraków, Warszawa Czy Wrocław. A to przekłada się na to, że nie ma w Radomiu młodej inteligencji, a ta grupa społeczna tworzy w jakiś tam sposób charakter miasta. Radom to zwykła robotnicza dziura i tyle.

15:01 radom jest dużym ośrodkiem akademickim a silne uczelnie takie jak np Uniwersytet technologiczno-Humanistyczny w Radomiu, wyższa szkoła handlowa, wyższa szkoła biznesu Wyższa szkoła ochrony środowiska , wyższa inżynierska szkoła bezpieczeństwa i organizacji pracy itd

Jak pisałem powyżej Radom ma silne uczelnie