Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

synowa na wychowawczym, leni się zamiast mi dać wnuka iśc do pracy

Polecane posty

Gość gość

wszystko na syna glowie, on musi zarabiac. ona mnie nie dopuszcza do ich zycia

Gość gość
spiertalaj stara ropuszyco zarzygana

Gość gość
A czemu ma cię dopuścić skoro to ich życie nie twoje? Syn ma wszyskto na głowie? Co konkretnie? Pewnie tylko zarabianie kasy co? A dom się sam ogarnie i dziecko tez samo się karmi, myje przebiera bawi? Stara a głupia

Gość gość
Pewnie nie szanujesz sposobu opieki i zasad wychowania dziecka jakie ma synowa. Pewnie się wtracasz i wiesz wszytko najlepiej. Też bym z tobą nie zostawiła swojego dziecka.

Gość gość
Biedny synus, musi zarabiac na swoja rodzine.... Trzeba bylo go wyksztalcic, zeby mial lekka i przyjemna, dobrze platna prace. Teraz juz za pozno na jeki.

Gość gość
Ale on ma dużo pieniedzy, zarabia dobrze ale tu chodzi o zasade ze jak ją nauczy ze wsyzstko ma z nieba jak manne to ona nie bedzie juz chciala wrocic do pracy. kto to widzial on doktor po studiach a ona magister byle czego i jeszcze siedzi w domu drugi rok a ja na emeryturze mogla bym pomoc ale ona ciagle ma dąsy, fochy nie chce zebym przychodzila

Gość gość
To jest ich decyzja. Nie możesz się narzucać. Ja też nienawidzę kiedy moja teściowa próbuje na siłę wciskać jakieś "świetne" pomysły. Niech siedzi nawet 20 lat, nic Ci do tego. Zazdrosna jesteś czy co? Twój syn upewnia życie, mama wychowuje swoje dziecko a babcia niezadowolona bo chciałaby matkowac. Daj spokój i idź do pracy albo znajdź jakieś hobby a nie zwracaj im głowy.

Gość gość
nie jest to kulturalne mowic ze mam isc do pracy, mam wiek emerytalny, hobby nie posiadam

Gość gość
Nie jest to kulturalne wtrącać się w czyjś życie i oceniać ale cóż. Znam ludzie którzy pracuje po przejściu na emeryturze,takze to był tylko pomysł. Nie chcesz, nie idź ale zostaw młodzi w spokoju. Czytaj jak nie masz hobby, rób coś ze sobą. Synowa, syn i ICH dziecko nie mają obowiązku upewnić Ci rozrywki ani nie są odpowiedzialni za Twoich uczuć i za to że się nudzisz.

Gość gość
A mówienie synowej że ma iść do pracy jest kulturalne? Hipokrytka

Gość gość
No niezła małpa z ciebie. Chodzi ci o jakieś "zasady" które są ważniejsze od dobra wnuczka. Nie wiesz ze z matką dziecku jest zawsze lepiej niż z kimkolwiek innym? Nawet z tobą! Materialistka z ciebie.

Gość gość
Nie ekscytujcie sie tak bo to prowo.

Gość gość
No nie wiem czy prowo, ja tez"siedze w domu", tzn opiekuje sie dzieckiem ktore ma poltora roku i pracuje zdalnie ok 5 godzin na dobe plus rano ok godzina na ogarniecie poczty i ustalenie planu dzialania, ok 2 tys po oplaceniu sobie ubezpieczenia, zus itp mam. Ale dla mojej szanownej tesciowej ja tez siedze w domu (bo mam ugotowane, posprzatane i wychodze na spacery z dzieckiem) i mi dogaduje ze w mojej branzy to mozna isc do pracy i dwa razy tyle wyciagnac a dziecko do zlobka wyslac. Przez jej wpieprzaanie sie w moje malzenstwo o malo do rozwodu nie doszlo. Dobrze, ze maz madry, mimo ze "tyle on ma na glowie" to sam mi mowi, zebym sie stara prukwa nie przejmowala :D

Gość gość
07:59 pewnie jesteś grafikiem komputerowym?

Gość gość
07:59 a skąd stara prukwa wie, ile zarabiasz i ile inni zarabiają w twojej branży? Mąż sie czasem nie skarżył mamusi?

Gość gość
dogaduje ze w mojej branzy to mozna isc do pracy i dwa razy tyle wyciagnac a dziecko do zlobka wyslac. xx bezczelna, ja bym zaczęła specjalnie jej dogadywać, ze w jej branży też można isc do pracy i inne baby w jej wieku jeszcze pracują a nawet otwieraja firmy, a jak nie to pomagaja dzieciom i wnukom, a ona nic nie robi poza mieleniem jezorem i że wstydu nie ma bo sama się leni a innych sądzi wg siebie :)

Gość gość
Autorka poszła po bandzie ha ha ha ha,znalazła się sfora idiotek która nabrała się na prowokację Dooooobre,trzeba częściej,to w majtach mają mokro ze złości ha ha ha