LetsSyperJellyfishCollector 0 Napisano Czerwiec 8, 2018 Hej. Czy kojarzy ktoś może drukarnię Reprotechnika? Zależy mi na fobrym druku offsetowym i znalazłam tę stronę : http://www.reprotechnika.pl/druk-offsetowy-cennik ;) Chcę poznać różne opinie. Jeśli ktoś ma do polecenia jakąś inną drukarnię, to również będę wdzięczna :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Nina Napisano Lipiec 24, 2019 Ja korzystam od dwóch lat z pomocy a3extra i jestem zachwycona profesjonalizmem, jakością, terminowością i cenami. Polecam bez dwóch zdań Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Basia Napisano Wrzesień 10, 2019 Moja firma już od jakiegoś roku drukuje w A3extra.pl i przyznam, że jakość druku super. Ostatnio zamawialiśmy też koszulki z haftem i są naprawdę piękne i dobrze wykonane. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ... Napisano Wrzesień 10, 2019 drukować hajs Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nikola Napisano Październik 10, 2019 Piękne rezultaty druków na koszulkach oraz w zakresie ulotek czy innych materiałów oferuje a3extra.pl Mają naprawdę ciekawą ofertę i spore zniżki dla firm. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Hania Napisano Październik 30, 2019 Bardzo często drukuję koszulki, gdyż prowadze taneczne zajęcia z dziećmi, stąd na różne występy i okazje świetnie się sprawdzają i jak narazie najlepsze t-shirty z nadrukami uzyskałam w a3extra. Polecam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ulka Napisano Listopad 23, 2019 Ja ze swojej strony polecam kontakt z Zakładem Poligraficznym Druk w Łodzi, który oferuję druk dla wydawnictw, które zlecają druk książek, gazet i materiałów reklamowych oraz plakatów i katalogów lub druk opakowań dla farmacji, opakowania dla przemysłu kosmetycznego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ania Napisano Listopad 24, 2019 Jeżeli zależy Ci na wydrukach wysokiej jakości polecam drukarnie Copy General. Wywiązują się z zadania w terminie.Drukowałam u nich ulotki reklamowe dla mojej firmy, wyszły świetnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość darek Napisano Listopad 25, 2019 Wspaniałej jakośc druki na odzieży, materiały drukowane jak ulotki czy haft komputerowy świetnie wykonują w a3extra.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość natalia Napisano Grudzień 16, 2019 Dnia 25.11.2019 o 13:04, Gość darek napisał: Wspaniałej jakośc druki na odzieży, materiały drukowane jak ulotki czy haft komputerowy świetnie wykonują w a3extra.pl Miałam ostatnio podbramkową sytuację i dzięki a3extra.pl udało mi się zdobyć niezbędne materiały drukowane na czas. Super solidna i rzetelna firma. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Wlodi Napisano Grudzień 20, 2019 W tej sprawie najlepiej sprawdzi się estilab. Super drukarnia i ogromna oferta, także polecamW Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hanka Napisano Styczeń 20, 2020 My reklamujemy się głownie poprzez ulotki, plakaty, robimy koszulki z nadrukiem czy torby płócienne z nadrukami. Zamawiam je regularnie w a3extra.pl i zawsze są najwyższej jakości w niskich cenach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hanka Napisano Styczeń 20, 2020 My reklamujemy się głownie poprzez ulotki, plakaty, robimy koszulki z nadrukiem czy torby płócienne z nadrukami. Zamawiam je regularnie w a3extra.pl i zawsze są najwyższej jakości w niskich cenach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Juliusz Napisano Styczeń 31, 2020 Ja to współpracuje z drukarnią, którą rok temu na remadaysach poznałem. Są w stanie wykonać wszystko co wymyślę W lutym znowu jade na te targi reklamy, bo lubie być na bieżąco w temacie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach