Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam budżet 1000 zł na randkę

Polecane posty

Gość gość

Gdzie ją zabrać?

Gość gość
Debil

Gość gość
do hotelu zrób jej super pieszczoty

Gość gość
To pierwsza randka więc hotel za odważny, to nie dziffka pierwsza lepsza :P

Gość gość
Na randkę to wystarczą dobre zamiary, przytulania, trochę iskier w oku i krzta uczucia.

Gość gośćlaluna
Masz budżet tysiaka,ale od razu nie musisz na pierwszej randce tak sie wychylac z kasa i wydawac na kobiete tysiac zlotych,nie znasz jej na tyle,zreszta jak chcesz, ja to bym chciała pojechac na jakas wycieczke,niekoniecznie balowac po barach itp,poprostu zobaczyc jakies fajne miejsce,uwierz mi,ze mozna,zwazywszy,ze w naszym kraju tyle zarabia sie na miesiac,cala rodzina z tego sie utrzymuje,a ty masz na randke tyle

Gość gość
Mam więcej ale ograniczylem budżet

Gość gość
A czy ona oczekuje od ciebie aż takich materialnych poświeceń?

Gość gość
Dołóżcie sobie do wakacji i bedziecie mogli razem wyjechac.

Gość gość
Nie ale chce jej zrobić przyjemność bo zasługuje na to :)

Gość gość
Robisz błąd. Wielowymiarowy.

Gość gość
Mój facet przez dwa lata tyle na mnie nie wydal :D

Gość zaradny z wawy
Ja, jak idę na randkę, to zawsze staram się mieć w portfelu kilka banknotów 500set złotowych i tak płacić , żeby ona je widziała. To zawsze pomaga.

Gość gość
Marne prowo

Gość W77
Zabierz ją na wycieczkę samochodową do Szkocji.

Gość gość
Prowo ale z drugiej strony na dwie osoby żeby się zabawić to minimum 500. Restauracja - 200 PLN Drinki - 100 Klub - 200- 300 pln.

Gość gość
Ja to bym wolała iść do parku, ale takiego gdzie jest sporo ludzi oczywiście. Jakby bardzo chciał coś stawiać no to niech kupi mi sok np. jakiegoś kubusia + drożdżówkę/pączek - całość za ok. 5 zł. W sumie sama mogłabym sobie kupić, ale jak już chciałby poczuć się mężczyzną, to taka opcja bez wykorzystywania człowieka byłaby dla mnie OK.

Gość gość
moze jakies fajne spa we dwojke:)? lot balonem itp.

Na wycieczkę, na pierwszą randkę? To ona ma się ubrać byle jak by mieć siłę gdzieś łazić? Rzecz gustu, niektórzy lubią wycieczki inni wolą inne atrakcje.. pytanie bez sensu, kiedy nic się o tej dziewczynie/kobiecie nie wie.

Wiecie co mi dzisiaj kumpel powiedzial ?? ze z moim wygladem i twarza moglbym miec kazda :classic_cool: ;)

Gość gość
kazda ktora leci tylko na wyglad / szuka kogos na krotkie zapomnienie :D

Gość gość
nie wiem co wy macie z tymi randkami za 500 zlotych przeciez to juz kolenja glupota nie wierze ze jakikolwiek normalny facet chcialby wydac bez sensu 500 zlotych na jakies durne kolacje. Gdzie sie takie jelenie rodza? Najlepsze randki to sa wlasnie te gdzie dziewczyna nie patrzy na kase jak patrzy na kase to i 10 tys na randke to jak palenie nimi w piecu.

spa? na pierwszą randkę? lot balonem? Boże, jakie wy macie pomysły! Miałabyś się ochotę rozebrać do stroju kąpielowego DLA obcego mężczyzny!? Na oglądanie kobiety prawie nagiej trzeba najpierw zasłużyć. Zastanawiam się jaką trzeba mieć mentalność żeby mieć z takiej randki przyjemność. A lot balonem to po co, żeby kobiecie makijaż spłynął od załzawionych oczu od wiatru?

Jeleniem to jesteś ty, bo cię nie stać na udowodnienie kobiecie, że może być wyjątkowa i warta okazania szacunku, zachwytu nad nią itd... I finansowo widać też cię nie stać, stąd taka głupia opinia.

Oczywiście nie wszystkie są warte tego, by wydać na nie nawet złotówkę, ale chyba każdy ma jakiś rozum i potrafi to ocenić. Autor wyraźnie napisał, że ta osoba jego zdaniem zasługuje na to żeby sprawić jej przyjemność, nie pytał, czy ma tyle wydać, tylko na co.

Gość gość
Za 1000 zł to bym ci dawała doopy przez cały tydzień. Anal też by wchodził w grę 🖐️

Gość gość
jakim trzeba byc pajacem by kasa cos udowadniac kobiecie. To juz naprawde jakas degeneracja moralna. Wiesz jak sie takie panie nazywaja co to robia za kase? Prawda jest taka ze jak sie facet podoba kobiecie to i nawet po kolacji w maku wyladuje z toba w lozku. A jak jestes jakims przecietniakiem to i hammilton bedzie za malo :D Ale jeleniem jestes naprawde ogromnym bo jesli naprawde zdobywasz dziewczyny kasa to musza byc zwyczajnie drozsze urwy a nie normalne kobiety. Nie wiem co za porabana kobieta potrzebuje jakis drogich kolacji jesli masz kase to i tak sama sie bedzie kleic. Wiec nie wiem po co ten twoj caly cyrk z drogimi kolacjami.Jestes typowym idiota i prowkatorem.

Gość gość
napisałem wczoraj o 500 PLN na randkę. Randka ma być także przyjemna dla Ciebie, bez względu na to czy wyladujecie w łóżku czy nie. Kolacja w Mcdonaldzie po prostu mi osobiście by nie odpowiadała, i nawet jakby pózniej poszła że mną do łóżka to i tak uznalbym że randka była kiepska. Wy to chyba traktujecie randki jako inwestycje gdzie celem jest zaciągnąć kobietę do łóżka i jak najmniej wydać. Ja chce się dobrze na randce bawic, bez względu na to czy skończy się seksem czy nie.

Gość gość
W bilonie?

Gość gość
kurka nowowsc ludzie ida na randki sie dobrze bawic :D No prosze zyje w jakiejs inne rzeczywistosci niz te z twojej chorej wyobrazni :D Pierwszy raz slysze by facet szedl na randke wydawal 500 zlotych pozniej kobieta mowila sorrki ale nie iskrzy ale masz poczucie dobrze spedzonego czasu. Skad ty sie chlopie urwales?