Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tz

Na 60 lat dla bliskiej osoby co można podarować

Polecane posty

Gość gość
Wyszukanego???

Gość gość
Wodny masażer do stóp :) Swietna sprawa w każdym wieku:)

Gość gość
Wodny masażer do stóp :) Swietna sprawa w każdym wieku :)

Gość gość
Na 60 mojej mamy zrzucilismy się z siostrą i ojcem na nowego laptopa bo stary już zaczynał mulic. Tesciowej na 60 kupilismy roczny karnet na mecze pilki nożnej ulubionej drużyny.

Gość gość
Autorko i super pomysł z tym małym przyjęciem, skoro rzadko bywa w domu to i pewnie nie organizuje żądnych urodzin/imienin, a przyjemnie gdzieś wyjść na gotowe w gronie bliskich:)

Gość gość
Masażer też fajna sprawa.

Gość gość
Tak z ta impreza to fajny pomysł,jeśli piszesz ze finansowo jestes w stanie to ogarnąć

Gość gość
Mam ponad 60 lat i byłabym zadowolona z karnetu na jakieś zabiegi pielęgnacyjne. Imprezka w lokalu też byłaby miłym zaskoczeniem.

Gość gość
Pytanie czy ona lubi imprezy w lokalu. Pomyslalam o jakims fajnym koszu prezentowym. Ale zeby samemu zrobic. Jakies lepsze slodycze, kawa, wino, moze flizanki. I do tego jakis wypasiony tort.

Gość gość
Mam 64 lata, chciałabym dostać od dzieci karnet na saunę i basen. A kupują mi masażery i inne emeryckie pierdoły. Powiedziałam im, że chcę isc coś porobić to mi kazali się zapisać do przykoscielnej pomocy dzieciom... Młodzi, nie traktujcie nas jak podludzi. My, emeryci, też chcemy żyć, a nie pielić grządki...

Gość gość
No,' najlepiej' kupic kocyk,lekarstwa i czekac az zemrze ha ha. Przeciez 60-latki to kobiety pracujące, z pasjami, z koleżankami,babskimi wieczorami, spa, wycieczka zagraniczna po sezonie,bo mniej tloku i taniej,kurs języka obcego,itd,itp.

Gość gość
Autorko,sorki za uwagę, ale ci się trafiła macocha co nic nie lubi. Czyli co, nie pracuje zawodowo tylko wciąż siedzi w domu? Tacie odpowiada takie zasiedzenie?

Gość gość
Nie wiem czy potrafisz czytać . Autorka wyraźnie napisała ze tej pani w domu prawie nie ma i pracuje również .

Gość gość
Takie pytanie. Jakiego typu zdjęcia chcesz do tej fotoksiążki?

Gość gość
09'11 autorka napisala ,że jej prawie w domu nie ma a to wcale nie znaczy,że z powodu pracy zawodowej.O tym w ogóle nie wspomina. To kto tu nie umie czytać uważnie? ….

Gość gość
10'12 pisała o zdjęciach z jej - autorki podróży, które ta macocha lubu oglądać.

Gość gość
Z tym fotelem to żart albo trolling .Owszem w pewnych kregach prababcia można zostać i w tym wieku ale ..to mebel raczej dla 80 latki i babci może być przykro.

Gość gość
Co wy macie z tym bujanym fotelem, że dla prababci? Jakbym miała miejsce w mieszkaniu to bym sobie sama kupiła. Poza tym teraz są takie fotele, że się absolutnie z babcią nie kojarzą. Autorko jeśli chodzi o spa, wycieczki itd. Piszesz, że nigdzie sama nie pojedzie, nie pójdzie. A może właśnie dlatego, że musiała by jechać sama? Weź ją do spa, a nie wysyłaj. Weź ją na 3 dni w fajne miejsce, a nie wysyłaj.

Gość gość
09'11 autorka napisala ,że jej prawie w domu nie ma a to wcale nie znaczy,że z powodu pracy zawodowej.O tym w ogóle nie wspomina. To kto tu nie umie czytać uważnie No właśnie kto Ciuchów ma full bo pracuje w tym i zawsze ma coś nowego tak samo torebki . Podkreślić ci słowo Pracuje.

Gość gość
14'59 całą dobę w siedem dni tygodnia,na okrągło pracuje 60-latka ?

Gość gość
Hej tu autorka. Nie pracuje non stop ale sporo na kierowniczym stanowisku w bardzo znanej sieci odzieżowej. Co do spa to raczej nawet ze mną by nie poszła kiedyś chodziła teraz nie można jej namówić. Ja już postanowiłam że robię małą imprezkę niespodziankę. A wyjazdów unika jak tylko może, czasami musi wyjechac jechać służbowo to wówczas strasznie odchorowuje. Parę lat temu jej syn synowa 4 letni wnuk zginęli w wypadku od tamtej pory taka jest, praca, praca, praca. A ktoś pytał czy Tacie nie przeszkadza że nigdzie nie jeździ ,nie nie przeszkadzało, a tata nie żyje od 3 lat.

Gość gość
Ojejku, co za smutna historia. W tym układzie to spotkanie w kawiarni czy restauracji to dobra opcja.

Gość gość
Mamie na 60 urodziny wykupiłam sesję zdjęciową, mimo, że jest piękna i wyglada lepiej niż młodsze koleżanki, nie chciała isc, musiałam dokoptowac jej wnuków :) Bardzo się ucieszyła.

Gość gość
Niektórzy chyba myślą,że w wieku 60 lat to już trzeba żegnać się z życiem!Otóż nie! Jestem w tym wieku i cieszę się dobrym zdrowiem,zadbana,poprawiona dentystycznie i ginekologicznie,więc cieszę się życiem dopóki trwa i jestem dumna,że w tym wieku tak wiele jeszcze mogę ! Wiem,że czasu niewiele,ale nikt nie zna tego terminu. Na pewno ucieszyłabym się z karnetu do kosmetyczki,biletu do teatru lub na koncert albo z dobrej książki.

Gość gość
23'21 fajny optymistyczny wpis. Tak trzymać !

Gość gość
"2018.06.09 60 lat to już prababcia przecież, moja babcia została prababcią w wieku 59 lat" Jak sie ktoś rozmnaża już w wieku 20-stu lat i jest to rodzinne to tak bywa

Gość gość
Oj oj bez przesady moja urodziła mnie mając 20 lat 19 jak wyszła za mąż. Ja rodziłam swoje pierwsze dziecko w wieku 27 lat ale man koleżanki , co mając lat 19-20 urodziły dzieci a i babciami nie są jeszcze.

Gość gość
Przyjęcie może być dobrym prezentem, chociaż ja kupilabym coś bardziej osobistego, może coś z bizuterii. Dobrym pomysłem są też bilety do opery, teatru, co lubi. Ja mojej mamie kupiłam piękna srebrną bransolete z dużym bursztynem, taki bursztyn w srebrze na kole i bilety do teatru na sztukę, gdzie poszłam razem z nią.

Gość gość
Może perfumy? Oryginalne w niższej cenie znajdziesz na www.Nuty-zapachowe.pl warto zerknąć.