Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Spotkania z żonatym mężczyzna

Polecane posty

Gość gość
A jak myślisz Sherlocku? :D

Gość gość
No ciasna wiadomo...

Gość gość
A mnie takie cos by kręciło potajemne spotkania ahh

Gość gość
Po pierwsze : -zadzwoń do żony i rozjeb mu życie bo sobie na to zasłużył, -po 2 szanuj siebie tym samym nie dopuść żeby chociaż Cię dotknął - NIGDY nie ufaj żonatemu facetowi -on okłamuje żone więc świadczy to o tym ,że jest człowiekiem bez moralności .. -Zastanów się co z Tobą nie tak ,że idziesz na taki układ... Wiem bo też przez to przeszłam , tyle że ja nie wiedziałam przez pierwsze pół roku że ma żonę, później zaufałam że się rozwiedzie... Zostawił z dnia na dzień a mieszkaliśmy już razem ... Każdą żonatą szuje rozjebałabym za takie zachowanie

Gość wyznanie
Wyobraż sobie, że sama Jesteś żoną, masz może malutkie dziecko/dzieci i Twój mąż ma kochankę. Ty o tym oczywiście nie wiesz. Słyszysz, że musi dłużej popracować bo ma ważny raport, delegację. Z czułością prasujesz mu koszulę gdy wychodzi na spotkanie biznesowe i nawet jeśli nie odbiera tel. tłumaczysz to nadmiarem PRACY. Sama kąpiesz, przewijasz dzieci, pucujesz dom na błysk, gotujesz smaczne potrawy, może godzisz to wszystko z pracą zawodową i teściową zapewniasz, że między Wami super. Mimo zmęczenia starasz się dbać o siebie, robić makijaż, ćwiczyć i jest Ci trochę przykro,że nie ma ochoty, ale ok, rozumiesz że jest zmęczony. Czasem zastanawiasz się czemu chowa się z tel. czemu jest zamyślony, nie zauważa dzieci ale przecież mu ufasz. Nie chcesz być nudną zazdrosną żoną. Któregoś dnia jednak znajdujesz w komputerze dziwnego maila, znajdujesz rachunek za kwiaty/biżuterię któego nie otrzymałaś, znajdujesz numer tel a kiedy dzwonisz ukradkiem z jego tel kiedy on się kąpie i słyszysz roześmiany kobiecy głos... i coś się w tobie dzieje...coś cię bardzo boli...w sercu coś pęka, mała rysa. Wszystko Ci się układa.Starasz się ocierać płynące po policzkach łzy tak by nie widziały dzieci. Myślisz sobie,,co zrobiłam nie tak? mamy dzieci, co teraz będzie? Co ja powiem bliskim? On nagle wraca z delegacji. uśmiechniętym,zadowolony,śpiewa nawet i prosze, kupił kwiaty, dzieci do dziadków a Ciebie zaprasza na kolację ...chce się nawet z tobą kochać. Ty nie wiesz że tego dnia pokłócił się z Nią bo ona kolejny raz marudziła mu kiedy się rozwiedzie. Postanowił ją ukarać i być miły dla Ciebie. Postanowił też zagłuszyć wyrzuty sumienia wobec Ciebie. Wyobraż sobie to wszystko i JESLI NIE JESTES KURWA I DNEM ZOSTAW TA RODZINE W SPOKOJU.. bylam w piekle i wiem jak tam jest. Nie rob drugiej kobiecie tego czego sama byś nie chciała

Gość gość
wyznanie, jakie tkliwe farmazony :D :D :D

Gość gość
dla Ciebie farmazony a dla innych samo życie ...oby ciebie to nie spotkało

Gość gość
Żonatych omijać szerokim łukiem, w takich chorych układach najbardziej pokrzywdzona jest zawsze KOCHANKA, i dobrze! Poczytajcie sobie tematy porzuconych kochanek bądź nie mogących psychicznie wytrzymać takich wykańczających relacji z zaobrączkowanymi. Bycie tą drugą i częścią zastępczą mało której pasuje, choć na początku każdą podnieca ten dreszczyk emocji.

Gość gość
A dlaczego farmazony? Czasem jak się tkwi w gównie warto się rozejrzeć jak jest po drugiej stronie. Autorka to bezrefleksyjna roszczeniowa pipka. Ona się spotyka i rozpierdala komuś rodzinę ''bo ona się przyzwyczaiła'' do czego? do bycia kurwa u boku kurwiarza?

Gość gość
14:22 x Takim żonkom należą się porządne rogi :)

Gość gość
Takim czyli jakim? Może jakiś argument czy przekracza to twoje zdolności umysłowe?

Gość gość
wyznanie nieszczęśliwej kochanki.. bo znów żonaty wraca do żony a kochanka tylko do seksu hahahhaa

Gość gość
A tak nawiasem mówiąc, te fagasy doprawiające rogi żonom są tych wywłok warci, jedno ścierowo

Gość gość
Autorko, co przyjemnego widzisz w potajemnych spotkaniach, krotkich, bo będzie pędził do żony, do dzieci. Nigdzie Cię nie zabierze, nie razem na wakacje, by nikt znajomy Cię nie widział. Święta będziesz spędzać w samotności, a on z rodziną. O telefonie do niego nie ma mowy, to on będzie dzwonił do Ciebie, wyznaczał spotkania jak mu pasuje, a Ty będziesz czekac i tracić swoje życie, dni, miesiące, lata. W końcu zrozumiesz, że on ma wszystko, a Ty tak naprawdę nic, ale wtedy może już być za późno, by odzyskać stracone lata. Nie wiąż się z żonatym mężczyzną, opowieści, że się rozejdzie z żoną, że zostawi cały swój świat, by z Tobą budować wszystko od nowa, to bajka, tak, tylko bajka, by Cię zatrzymać w wiadomym celu

Gość gość
Droga dziewczynko -autorko nie bądź dziwką i się szanuj, On nie kocha Ciebie , on nie kocha żony , on kocha siebie... Z nią ma dziecko i dobrze ułożone życie a z Tobą miłe chwile i sex. Wiec co mówię bo też byłam kochanką... 2 lata składam już serce.

Gość gość
18:20 rzuciłaś go czy on Cię rzucił?