Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Problem z biustonoszem od brafiterki

Polecane posty

Gość gość

Kobiety prosze o rade. Kupilam biustonosz ktory doradzila mi w sklepie brafiterka wyglada ladnie ale jest nie wygodny. Mam male piersi i chyba juz takie beda niestety J stanik dosc mocno uciska mi biust co jest nie komfortowe osobiscie wole jak miseczki sa troche luzniejsze. I teraz pytanie czy isc w wygode czy jednak w to co brafiterka dobrala ?

Gość gość
Raz byłam na takiej poradzie. Kupiłam drogi stanik w którym czułam się jak w .... zbroi rycerskiej. Trochę to ponosilam, myślałam że przywykne do tego luksusu. Wywalilam to szybko. Był bez sensu. Teraz kupuje miękkie koronkowe staniki w hm i mam małe cycki które uwielbiam i czuje się swobodnie. 100x lepiej niż wcisnieta w to wielkie, sztywne dziadostwo

Gość gość
Jeśli chcesz mieć wiszące cycki, to jasne, chodź sobie w za dużych miskach. Nie zamieniłabym dobrze dobranego stanika na żadne inne gówno, nawet połowę tańsze. Biust mam tylko jeden.

Gość gość
Oczywiście że w wygodę, a na Twoim miejscu poszłabym z reklamacją, że źle dobrała.

Gość gość
W wygodnym biustonoszu nic nie musi zwisać i dyndać. Jedno nie wyklucza drugiego. W Triumph i w Intimissimi są dobre biustonosze na każdy biust, tylko trzeba wybrać taki, w którym da się swobodnie oddychać, pościskana skóra nie tworzy fałdek i nic nie uwiera. Najlepiej samemu ☺

Gość gość
Kiedyś brafiterka tak dobrała, że omal się nie udusiłam w tym, co oferowała, dziękuję za takich doradców

Gość gość
Dobrze dobrany biustonosz to taki, którego się nie czuje.

Gość gość
Jak jest luźna miseczka to wtedy go praktycznie nie czuję i czuje sie swobodnie

Gość gość
Ja bym nosila to co wygodne zdecydowanie. Olej ta specjalistke

Gość gość
Ale jest tez kwestia estetyki . Domyślam się że taki jak to nazwałaś ściśnięty stanik ładnie eksponuje Twoje piersi, a jak eksponuje je stanik z luźnymi miskami? Dla mnie jest to źle dobrany za duży stanik po prostu.

Gość gość
Brafiterki to szkoda gadać, uważają że tylko one mają racje i tylko one potrafią dobrać kobiecie biustonasz, nie licząc się z odczuciami klientki. No i do tego sporo sobie liczą za usługę z towarem.

Gość gość
Zgadzam sie, ze dobrze dobrany nie powinien byc wyczuwalny, a biustonosze od brafiterki to kosztowna zabawa, wiec na Twoim miejscu poszłabym z reklamacja. Tylko badz stanowcza i nie daj sie zbić z tropu.

Gość gość
Podejrzewam ze jednak reklamacje sa nie do przyjecia bo raczej bielizny nie mozna oddac i nic to nie da niestety. Kasa wyrzucona. Sprobuj sama sobie dobrac poszukaj roznych porad w internecie. Kup to w czym bedziesz czula sie dobrze!

Gość gość
Tylko ze jak masz za duzy stanik z luznymi miskami to na bank widac ci sutki chyba ze lubisz sie obnazac ludziom

Gość gość
I od razu kazdy bedzie jej sie patrzyl w biust. Pomysl

Gość gość
Kurcze, a to ciekawe . W moim przypadku pomoc profesjonalnej brafiterki bardzo mi pomogła bo wcześniej kupowała staniki z sieciowki i zawsze coś mnie uwierało lub uciskało. Teraz tylko kupuje stanik w wybranym rozmiarze :) Osobiście polecam bieliznę Alles jest piękna i mega wygodna :)