Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem facetem ale boję się seksu bo z poprzednią partnerką miałem problemy ze

Polecane posty

Gość gość

wzwodem i z przedwczesnym wytryskiem. Boję się czy kolejna dziewczyna mnie zaakceptuje, jak sie zachowa. Co mi radzicie?

Gość gość
Ze swojej strony polecam http://nplink.net/kV3xzEzE . Member XXL powiększa penisa już od pierwszego dnia stosowania. Pierwsze łatwe do zmierzenia efekty odnotowuje się po trzech tygodniach regularnego przyjmowania, kiedy penis wydłuża się średnio o 2 cm. Po kolejnym miesiącu jest większy o nawet 6 cm, a po trzech miesiącach o 8 cm. Wiadomo.. im większy penis tym bardziej zadowolona kobieta, i nawet jeśli dojdzie do wczesnego wytrysku, to po chwili będziesz mógł znowu, więc partnerka będzie bardzo zadowolona, tak właśnie działa ten środek, nie tylko wydłuża i pogrubia penisa, ale i bardzo korzystnie wpływa na Naszą sprawność seksualną Panowie.

Gość gość
Bylem nawet u seksuologa ale pani seksuolog powiedziala, ze moze leczyc dopiero jak bede z kolejna dziewczyna i kiedy bede mial problemy a nie teraz kiedy jestem sam. A ja sie boje, ze z kolejna dziewczyna bedzie to samo

Gość gość
Up

Gość gość
Up

Gość gość
Up

Gość gość
Up

Gość gość
zwal sobie konia 4 razy na dwie godziny przed przed seksem .. Powinno pomoć

Gość gość
Ale właściwie o co Ci chodzi? co chcesz usłyszeć? Jak jakaś nie akceptuje Cie takiego, jaki jesteś, nie patrzy na Ciebie jak na człowieka, tylko rzecz mającą spełniać jej zachcianki i kaprysy... no to dobrze wiesz, co się z taką zdzirą robi :) Zastanów się, jaka jest przyczyna Twoich dolegliwości. Wtedy dopiero da się ją wyeliminować.

Gość gość
Przyczyna jest stres natomiast mowisz, ze dziewczynie, ktorej bedzie na mnie zalezalo nie powinno to przeszkadzac? To byloby piekne....