Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

I co, juz odkochany...

Polecane posty

Gość gość

i dobrze, zapomnij poki czas

Gość gość
Sylwia wyszla mi bokiem,jak wszystkim...zeberkojad nie da oddychac

Gość gość
to bylo do M od E

Gość gośćSylwia s
komu wszystkim o czym ty autorze /autorko mówisz? proszę nie robić ze mnie Bóg wie kogo! ja z nikim się nie zadaję!Określenie,,wszystkim '' jest dla mnie obraźliwe!!!!Nie życzę sobie poza tym jestem zajęta!i jestem matką!

Gość gośćSylwia s
16.16 NIE wiem kim jesteś ,nie chce wiedzieć i proszę nie wypowiadać się na mój temat!!

Gość gośćSylwia s
18.32 wypraszam sobie tego rodzaju chamowate teksty ! zgłaszam Cię! jakim prawem niszczysz mi chamico opinię/chamie!!! Ordynarne wulgarne teksty zachowaj dla siebie bo do mnie nie masz prawa w ten sposób pisać .po pierwsze panuj nad kulturą języka bo jeżeli coś tfu dałam choć ja uważam że to się określa w bardziej kulturalny i moralny sposób ,,kochałam się '' z mężem !!! i tylko z nim ! bo jestem żoną matką a nade wszystko wierzącą i moralną katoliczką!!!! Nie przypominam sobie żebym z kimś oprócz męża była czy zadawała się!! Mam prawo zgłosić to jako zniesławienie mojej osoby do sądu!!!Dupę to masz ty chamie ja mam tyłek i nie daje tylko kocham się a raczej kochałam się z mężem! Zejdź m i z oczu patologiczny elemencie bez kultury!! tfu szambo i dno!!Nie życzę sobie!!

Gość gośćSylwia s
co znaczy do mnie? Nie wymyślaj !!! imię nazwisko wiek!!! a za określenie ,,dziwko'' odpowiesz mi w sądzie!!Nie masz prawa mnie obrażać!!zaraz piszę wniosek o sprawdzenie twojego IP!TO JEST KARALNE.Nie myśl że ujdzie ci to płazem!

Gość gośćSylwia s
18.32 i komu mu?imię nazwisko wiek!!! chyba że masz na myśli męża ale to akurat moja sprawa czy sypiam z mężem czy nie! To cie akurat nie powinno obchodzić ze sypiałam ze ślubnym !Wara ode mnie ! jestem matką i żoną!a za pomówienia obrazę i zniesławienie bekniesz już ja się o to postaram ,nikt nie będzie mi robił bydła w życiu!

Gość gość
Bosz jaka idiotka :O

Gość gość
Czemu idiotka? ma rację szanuje się i dba o swoją reputację co w tym dziwnego? idiotyczny to raczej jest ten temat i atak na tą kobietę w dodatku w tak obrzydliwy sposób że to faktycznie trąca o podstawy prawne.Najgorsze jest to ze niektórzy nie potrafią przyjąć do wiadomości ze kobieta jest matką i mężatką.Jest tyle wolnych kobiet wystarczy się tylko rozejrzeć.

Gość gość
2015 idiotka bo prowadzi się lepiej niż ty czy o co ci chodzi? podejrzewam ze nawet nie wiesz co to moralność.Co się tak irytujesz przecież to nie twoje życie ,ciebie to raczej nie dotyczy intrygantko a może się mylę.Schemat twojego działania zawsze ten sam ,motywy również .Z socjologicznego punktu widzenia masz ze sobą poważny problem.