Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kawa z cukrem bez smietanki

Kawa z cukrem bez smietanki część II

Polecane posty

Witajcie moi drodzy! :) :) Tutaj Wasza Kawa! Prawdziwa! :D :P Zakładam drugą część wątku ponieważ do poprzedniego wtargnął podszywacz, który się bezczelnie pode mnie podpiął! [wściekły] [zły] Zapraszam do dyskusji! :D :P Pozdrawiam

Właśnie siedzę na balkonie, przyniosłam sobie ciepłą wodę w misce i obmyłam sobie stopy oraz okolice intymne żeby poczuć się świeżo. :D :) Piszę do Was z mojego nowego tableta. Kupiłam na przecenie bo taniej! :D :D Taka jestem gospodarna.

Miałam ochotę przebrać się w sukienkę, zwłaszcza jak już się obmyłam. Kupiłam sobie na targu taką fajną za 10 zł, ale stwierdziłam, że nie wyglądam w niej twarzowo. :( :( Co robić?

Gość gośćszuffladka
Przepłaciłaś! :(

Gość gość
Kawa to o nas...buhaha Toz to jakas parodia:P

Gość Kawa z mlekiem bez śmietanki
Chufladka!! :D :D Witaj kochana! :) :) Jak to? Można było taniej? :( :(

Gość gośćchufladka
10 zeta za kiecke? Szalejesz Skarbie ;) :P

Gość Glupi podszyw
Chufladka! Hehehe.....to nie jest moj temat;-)to ten przesladowca go zalozyl:P Chore to jest...ide stad:P

Gość gośćchufladka
Oj moglas pociagnac temat olej jego glupie teksty :D najwidoczniej Cie lubi tylko sobie nie radzi z kobietami. Moze go nauczymy? :P

Gość gośćchufladka
Kurcze... to chyba nie bylas Ty :P

Gość Wystroilam sie jak beyonce
Chufladka! A co mnie to obchodzi, ze ten przesladowca nie radzi sobie z kobietami....uczepil sie jak rzep psiego ogona:P wiekszosc dnia podszywa sie pode mnie...mnie juz to nie bawi,byc moze pozartowalabym z nim sobie..ale nie bede tracic czasu na kogos takiego:P...jak dla mnie to zwykly troll...nic wiecej:P a ja mam lepsze rzeczy do roboty;-)

Moze skasujemy ten temat:P Chufladka? ;-) co Ty na to?;-)

Ja wiem kto zalozyl ten temat...ten co tak kasowal moje wypowiedzi,u nas w temacie;-) Wiec nie mam zamiaru dyskutowac z trollem,przesladowca...:P

Gość gośćchufladka
Najlepszym sposobem jest nieodpowiadanie na jego zaczepki... zobaczysz ze poskutkuje a ja bende miala nadzieje ze zainteresuje sie mnom :P Dlaczego on mnie ni e chce Kawa? Taki fajny amerykanski... :(

Chufladka! No na Amerykanina nie wyglada...bardziej na zakompleksionego Polaka:P brak mu akcentu amerykanskiego;-) i bardziej wiocha powieje niz miastem:D Chufladka...jak chcesz to sobie go wez ,bo mnie On nie kreci:P Ok juz nic nie mowie...moze uczepi sie Ciebie;-) Pamietaj....obcasem go i prawym sierpowym;-) Tylko uwazaj bo unik moze zrobic i Ci wier...papier...hehe

Gość gośćchufladka
Cos Ty kawa... ja mam slabosc do takich skrzywionych psych :P ;)

Chufladka! Hm...Ty masz slabosc,a ja takich wole unikac z daleka:P Nie wiem dlaczego akurat sie do mnie przyczepil,ale mnie On zupelnie nie interesuje,ani jego psycha:P Szkoda ze sie do Ciebie Chufladka nie przyczepil:( jesli takich lubisz;-) to moze sprobuj do niego dotrzec;-) ja w psychologa nie bede sie bawic...chociaz bardzo lubie psychologie,ale nie mam zamiaru bawic sie i ukladac jego portret psychologiczny...nie jestem Jenniffer Lopez z filmu "Cela" bym miala wnikac w jego umysl:P

Ja to raczej jestem szybki lopez, a nie Jennifer. :D :P

Gość gośćchufladka
Kawa Skarbie nie poswiecaj zbyt duzo czasu i inergii na ludzi i rzeczy ktore Cie nie interesujom... dobrze Ci radze ;) Ja mam do niego dotrzec? No Kawa prosze Cie az tak mi nie zalezy i nie chce mi sie juz o nim pisac :P X Skarbie znikam stad kurde sie zasiedzialam... Milego wieczorku. Wpadne jutro a moze jeszcze pozniej :) Buziak :)

Gość Wystroilam się jak beyonce
Chufladka! Giry już sobie umyłaś? :P Buziaki! :D

Chufladka! Wiem ,bo to strata cennego czasu ktory mamy tu na ziemi...dlatego nie chce go marnowac na kogos lub cos co mnie nie pociaga albo nie interesuje:P Milego wieczoru koffana...mysle ze czas zrobic sobie przerwe od kaffe...:o Co Ty na to Chufladka?;-) moze jak znikne to sie ten przesladowca odczepi?;-) ale jesli ma tak zjechana psyche to biedak jeszcze sie zalamie ze nas nie ma...hehe...i jeszcze sobie cos zrobi;-) Chufladka nie chce go miec na sumieniu:( Masz racje lepiej go olac:P i nie zwracac na niego uwagi:P Dobranoc :)