Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziwna sytuacja i nie wiem co myśleć

Polecane posty

Gość gość

Mój facet z którym jestem ponad 4 lata jedzie na wesele kolegi i koleżanki sam.Powiedział że idzie sam bo dostał zaproszenie sam.Nie chciał mi zaproszenia pokazać twierdząc że gdzieś mu się zapodziało.Dziwne to jest dla mnie i nie wierzę że dostał zaproszenie bez osoby towarzyszącej skoro wszyscy wiedzą że jesteśmy razem.Gdy próbowałam z nim rozmawiać na ten temat to robił się nerwowy i ucinał temat słowami że idzie sam i koniec bo nie będzie kogoś brał jak zaproszenie ma sam.Raz już pojechał do kuzynki na wesele beze mnie,pokłóciliśmy się i się tak obraził że bez słowa po tygodniu milczenia pojechał sam na wesele oddalone 500 km.Gdy wrócił nic o weselu nigdy nie wspominał i zabronił mi pytać o cokolwiek.Z mojej strony były w przeciągu tych 4 lat 3 wesela i na każdym byłam z nim,ostatnie teraz w maju.A on mi wywyja taki numer znowu i ewidentnie coś kręci.Prosiłam o szczerą rozmowe to zbył mnie słowami że nie będzie ze mną już o tym gadać.Mam dosyć takiego czegoś,jest mi przykro i czuje się oszukiwana.

Gość gość
Dziwne...większość osób odmawia zaproszeń jeśli wiadomo, że są w związku a dostają zaproszenia jednoosobowe a co dopiero jechać samemu. Współczuję.

Gość gość
Przecież on Cie nie traktuje poważnie! To juz drugie wesele na które chce jechać sam i sorry nie uwierze ze został zaproszony sam skoro ma dziewczynę od 4 lat! Chyba Ze znajomym mówi ze jest sam, czuje sie singlem i mozliwe ze z innymi kreci na boku. Powiedz żeby pokazał Ci to zaproszenie. Jak się będzie wymigiwal to wszystko jasne...

Gość darek334_
zdradzaj i zostawiaj go samego

Gość gość
A ja bym wzięła sobie koleżankę albo kolege(nie samej) i wybrała bym się na to 'wesele' wpierw bym patrzyła w okna czy ma jakąś 'dame' do towarzystwa najlepiej wieczorem gdy jest już ciemno a na sali jasno,warto jest mieć przygotowana sukienkę bo wrazie czego wejdziesz na salę i -gdyby miał towarzyszącą osobe-przedstawisz się i zapytasz czy jesteśmy nadal razem czy osobno? Jak dama to chyba zrozumie oco biega a On chyba będzie miał nauczkę.

Gość gość
coś kręci. Tak jakby nie chciał pokazywać Cię wśród znajomych, rodziny. Może liczy na to, że zabawi się tam z jakimiś innymi, udając wolnego.. bardzo dziwne. Bo zaproszenie praktycznie zawsze teraz daje się z osobą towarzyszącą, jeszcze nigdy w życiu nie dostałam innego... a wy 4 lata jesteście, to szmat czasu i jego kolega powinien o tym wiedzieć (czemu nie poznałaś nigdy tego kolegi osobiście? a jak poznałaś, to tym bardziej wie, że on kogoś ma)

Gość gość
19.52 dokładnie.

Gość gość
pewnie bzyka