Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moja matka jest hipokrytka

Polecane posty

Gość gość

moja matka jest hipokrytka nie uważa mnie wcale wlasciwie to udaje ze jestem jej synem bo nienawidzi mojego ojca i ciagle slysze jestes taki sam , nie jestes z mojej rodziny ma do mnie pretensje jakby o to ze mnie urodzila w konekwencji mam kłótnie i tak cale zycie tylko od niedawna sie przyznała do tego, co ja moge ze dupy dała akurat jemu, choć sam nie podzielam ojca ale matki tym bardziej nie bo to jest chore

Gość gość
Nie podzielasz ojca? Po jakiemu to?

Gość gość
wyprowadź się i nie kontaktuj z nia jak takiś dorosły

Gość gość
nie podzielam (zdania,czyny,słowa) itp

Gość gość
teksty w stylu wyprowadz sie i nie kontaktuj sa pisane przez osoby ktore nie maja zielonego pojecia o czym mowa. kazdy chce byc chaciany kochany nie miec zadawanego bolu zeby ta osoba ktora rani nie gadala takich glupot tylko zachowwywala sie jak normalna jak matki znajomych itp zrozumcie to. ciezko jest zaakceptowac takie zycie i w glebi duszy ma sie nadzieje ze ta osoba (matka w tym przypadku) sie zmieni ze cos rozumie ze to ostatni raz jest jej "wyskok" i zawsze sie wybacza potem chociaz zrozumcie to niewazne czy ktos ma 5 lat czy 50 tak samo boli i nie piszcie glupot w stylu wyprowdz sie tak jaakbyscie nie znali tematu manipulacji i uzaleznien itp gdy by wszystko bylo takie poste to nie byloby zadnych instytucji pomocowych itp. to tak jakby pisac narkomanowi przestan brac to bez sensu jest. jak ktos ma problemy z rodziacami to sie ludzi ze to sie zmieni ze moze nie jsst tak zle

Gość gość
to trudna sytuacja ogolnie jak wiesz że niby masz rodziców ale wiesz ze cie nie chca hm ktos tam z boku powie to sie wyprowadz jakby to bylo takie proste od tak pojecia nie macie nawet to ty sobie wprowadz ale mózg

Gość gość
No właśnie zdania, a nie ojca.

Gość gość
wyprowadz sie to pisza dzieciaki ktore nie maja pojecia o zyciu maja super rodzicow ciekawe czy by wam bylo latwo tak pisac jakbyscie sie poczuli jak nikt jakby wam rodzona matka powiedziala o urodzeniu was ze wje_bała sie w g_owno albo ze zniszczyliscie jej zycie ze was nienawidzi to pisanie wyprowadz sie to skrajny debilizm

Gość gość
wyprowadz sie to pisza dzieciaki ktore nie maja pojecia o zyciu maja super rodzicow ciekawe czy by wam bylo latwo tak pisac jakbyscie sie poczuli jak nikt jakby wam rodzona matka powiedziala o urodzeniu was ze wje_bała sie w g_owno albo ze zniszczyliscie jej zycie ze was nienawidzi to pisanie wyprowadz sie to skrajny debilizm

Gość gośćSylwia s
Kiedyś mój mąż tak samo powiedział o moim/naszym synu myślałam ze go zatłukę bo dziecko to skarb największy!!!Nienawidzę go za to.