Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Olewam Kobiety bo jestem nieśmiały

Polecane posty

Gość gość

Mam pewien można powiedzieć duży problem mam 20 lat i od 8 lat nie byłem w związku życie w ostatnich latach miałem ciężkie Bardzo pragnę związku starałem się na różne sposoby po skończeniu podstawówki zerwałem Agatą Pierwsza i ostatnio miłością w czasach gimnazjalnych nie byłem idealny popsuł sobie opinię byłem bity wyśmiewany cynk z gimnazjum poszedł do samochodówki której nie skończyłem potem alkohol następnie nie całe 2 lata więzienia do rzeczy o co chodzi i w czym tkwi problem jestem młody zadbany 190cm wzrostu czarne włosy z twarzy strach nie jestem kobiety zwracają na mnie uwagę widzę to na ulicy na portalach randkowych ostatnio był taki przypadek ze umówiłem się ze swoim nieznajomym na zwrot długu poszedłem czekam podeszła do mnie kobieta w moim wieku wysoka ładna zgrabne nogi i zagadała mam popsutą trochę opinie tym co robiłem przed laty zapytała jak to było po chwili proponowała kawę ja spławilem jakimiś słowami i odszedłem prosto do samochodu nieznajomego gadając z nią patrzyłem się w drugą stronę właściwe co czyla ona wtedy ? później szła na osiedlu z moją znajomą znajoma do mnie cześć ona nic i po chwili srogi komentarz pod nosem wprost do mojej kumpeli mówi daj spokój mam wrażenie ze kobiety chcą się ze mną spotykać kiedy do mnie zagadują ja im odpowiadam raz dwa krótko mówiąc je spławik Tak to wygląda czy wtedy kobiety czują się odrzucone ze nie zwracam uwagi na ich wartości Myślą że ja nie mam również wartości i nie warto ? Kiedy się zachowuje tak ze z nimi gadam ale jestem odwrócony w stronę obok czują się nieszanowane ? Mam rację zwróciłem uwagę na to co trzeba czy nie ? Ostatnie zdania są ważne bo miałem kilka takich przypadków ze nieladna kobieta do nie zagadywala zwracała uwagę ja nie reagowałem co wy kobiety wtedy czujecie odrzucenie ?

Gość darek334_
nie chciało mi się czytać, ale chodzenie na dziwki jest zawsze spoko, łatwo i przyjemnie

Gość gość
Problem nie leży w tym ze ludziom się nie chce mojej histori czytać tylko w tym ze przez ten android robie błędy i nie mogą odczytać lub wygląda to tak jak bym pisał nacpany jak teraz chce napisać nacpany jebany samsung A3 wie lepiej niż ja i wybiera Napady

Gość gość
18:14 dziwki kosztują i się nie chcą jebac słyszałem od chłopaków

Gość gość
Ktoś przeczyta zajarzy zrozumie pomorze będę wdzięczny lub się odwdzięcze jak tylko będzie to możliwe .

Gość darek334_
na dobra randke wydasz więcej niż na dobrą dziwkę i masz pewność, że poroochasz

Gość gość
Mnie jeszcze nigdy zadna noe zaprosila na kawe... A tez nie pije, nie pale, nie cpam, chce zalozyc rodzine, jestem ogarniety i mam kase... Tylko co z tego jak i tak zadna mnie nie podrywa...

Gość gość
18:31 dużo zależy od urody i fasonu bo kobiety nie takie jak nasze babcie ze znacznie bardziej i naprawdę patrzą jakim jesteś człowiekiem i jaki masz charakter dziś się liczy materializm jak nie straszysz to powiem tak kupujesz ciuchy dilla dobre spodnie dobrą kutrke za około 1 500zl idziesz na główna ulice gdzie pełno kawiarni barów knajp klubów siadasz na ławce robisz tak ze 3dni same przyjdą musisz mieć dobre teksty brat mojego znajomego tak zrobił Mówi ze to dobry patent i masz ruchania za darmo 3 dni jak nie więcej tez dlatego je olewam bo są takie a nie inne .

Gość gość
18:22 dokładnie kurwa tylko ta higiena ja pierdole

Gość gość
Dziwna historia i smutna trochę co do kobiet nie pomogę niech ktoś inny ci to opisze .