Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Hej czy młody chłopak poleci na bogatą 33 latkę ?

Polecane posty

Gość gość

Hej. Jak w temacie, mam 33 lata ale pociągają mnie wyłącznie faceci z przedziału wiekowego 20-25, im starszy tym gorzej. Na szczęście jestem bardzo bogata i wpływowa kobieta, mam doktorat z biochemii i ważne stanowisko w jednej z największych Polskich korporacji jak również spore doświadczenie seksualne co z pewnością spodoba wielu młodym niedoswiadczonym chlopaczkom. Czy jest sens szukać w moim wieku 22-23-latka ? Nie szukam miłości, uwielbiam tylko ostry seks a stac mnie żeby rozpieszczac mojego księcia.

Gość gość
poleci

Gość gość
Niekoniecznie. Niektóre - te bezdzietne przeważnie - 33-latki wyglądają jeszcze jak kobiety. Są bardzo atrakcyjne i młodziki nieświadomi wieku sami startują... :classic_cool: Ty już chyba jesteś w tej drugiej grupie, ale jak płacisz... może jakiś młody Ukrainiec się na ciebie połasi za pln-y, rozstępie. :D

Gość gość
lubisz miec lizany 0dbyt?

Gość gość
Raczej polecą bo stara nie jesteś ale uważaj kogo wybierasz

Gość gość
Gosc 18:52 myślę że jestem atrakcyjną kobietą i nie wyglądam nawet na 33 lata a na 27-28 a pytam bo ostatnie trzy lata byłam zajęta kariera i doktoratem a nie chłopakami. Mój ostatni partner był 4 lata młodszy (ja miałam 30 on 26). Teraz zrobiłam doktorat i chce znowu szaleć jak przed laty .

Gość gość
Gosc 18:53 o tak bardzo

Gość darek334_
są burdele dla kobiet, stać Cie, tam Cię solidnie wygrzmocą, lepsze niż jakiś szczeniak co go będziesz wiagrą pasła aby dłużej Cię walił