Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Spotkania rodzinne

Polecane posty

Gość gość

Dlaczego facet od 3 lat w związku,chodzi na imprezy rodzinne bez swojej kobiety? Nie dawno była komunia bratanka i mój facet nie chciał abym poszła z nim.Dwa lata temu było to samo i na bratanicy komuni też był beze mnie. Wesele jego kuzyna to samo,zwykły grill u jego rodziców też idzie sam.Ja go zapraszam na różne uroczystości rodzinne bo jest dla mnie kimś ważnym i on bardzo chcętnie wszedzie ze mną chodzi,moja rodzina i znajomi bardzo go lubią ale on nie umie wytłumaczyć dlaczego ja nie mogę iść nigdzie z nim.Nie poznałam do dziś jego rodziców,jednego kolege znam osobiście i brata.Coś tu nie gra ale nie mogę dojść o co chodzi.

Gość darek334_
może się Ciebie wstydzi ?

Gość gość
Może z inna chodzi na spotkania i uroczystości rodzinne

Gość gość
Zadałam mu to pytanie to powiedział że jestem nienormalna podejrzewająć takie coś.

Gość gość
A może jest żonaty ?

Gość gość
Jedno jest pewne nie traktuje ciebie poważnie i albo ma żonę albo inna babę a rodzinka oprócz braciszka nie wie o twoim istnieniu a skąd takie wnioski bo mnie dokładnie tak facet oszukiwał,ponad dwa lata byłam kochanką żonatego nie mając o tym bladego pojęcia taki był sprytny łajdak.Dziś sama wychowuje 7 letnią córkę i pluje sobie w brodę że byłam naiwna wierząc w durnowate tłumaczenia.

Gość gość
Wszystko wskazuje że mam drugą kobietę,pachnie tu oszustwem.Przestań go gdziekolwiek ze sobą zabierać,chodź sama.Niech się poczuje jak Ty i bądź czujna,obserwuj,nawet poszpieguj go nieco,może odkryjesz prawdę.Lepiej teraz niż później.

Gość gość
Jak będzie miał żonę, to będzie ją zabierał.

Gość gość
Ma żonę na 100%. Przerabiałam już to

Gość gość
Myślę, że jest żonaty

Gość gość
Moze ma żonę,moze nie ale w kazdym badz razie nie planuje wspólnej przyszłości. Co Ciebie przy nim trzyma widząc ze z dnia na dzień może zniknąć?