Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość am_Dyzio

sprawdziłem w realu zachowanie kobiet w wieku 40 plus

Polecane posty

Gość am_Dyzio

wystarczy powiedzieć kobiecie'mały' komplement, że pięknie wygląda w tej sukience w kolorze szampana i szpony ma idealnie wymalowane a doklejone rzęsy cudownie kontrastują z kolorem oczu i pięknie się prezentuje wśród damskiej konkurencji , kobieta w wieku 40+ aż sika po nogach słysząc komplementy od faceta i wolna kobieta w wieku 40+ idzie na 'całość' i facetowi zrobi 'dobrze' aż facet poczuje łzy w oczach a kobieta nie ustępuje i ssie kindybała i oczekuje na porządne bzykanie zanim nadajdzie menopauza , kobiety na drugiej randce nie trzeba namawiać, kobieta doskonale wie, jak należy ulżyć facetowi i sobie pomóc aby odpajęczyć vagine , kobieta zasypia z marzeniami , czy spotkam takiego chętnego na odpajęczenie mojej vaginy ? i czeka kobieta na kindybała ! wymyśliłem bajeczkę prawdziwą a może to nie bajka ?

Gość darek334_
tak to jest ;) jest cała masa, mnóstwo kobiet, które chętnie uprawiają sex, tylko trzeba je znaleźć

Gość gość
Spyerdalaj chooyu zmurszały

Gość gość
lepiej nie pytać na ulicy, nie zaczepiać, bo można po pysku dostać

Gość gość
Dyziu marzycielu gawędziarzu, może najpierw wytrzeźwiej, a potem pisz?

Gość am_Dyzio
wiem, po godz. 16 lub po godz. 17 po godzinach pracy wracają z pracy piękne i samotne 'gwiazdeczki' , w czasie godzin pracy się sprawdziła, wykonała normę 100 procent pracując za dwie i stworzyła dwie tabele w arkuszu ' .xlxs ' i otrzymała pochwałę w 'jadłospisie' oraz propozycję od Bossa , że w sekretariacie jest przyjęte aby kobiety pracujące w firmie wszystkie pokazywały się w krótkich sukienkach ledwie zasłaniające kuuperka i taki jest przyjęty w firmie kode-dress i bez dyskusji , tak nakazał Boss a po godzinach pracy wychodzi z pracy totalnie otumaniona Miss Sekretariatu z biura i po 8 godzinach pracy w Korporacji szuka przyjemności dla siebie , wykonuje podręczne zakupy , na straganie kupuje bukiet 'melancholii' i taki bukiet wstawia do wazonu w swoim mieszkaniu w Wilanowie kupionym na kredyt a w mieszkaniu kupionym na kredyt jest powitana przez kota, który śpi na parapecie okiennym , kot nie był nawet głodny , trochę wody pochlipał, Miss Sekretariatu stanęła przed lustrem nago po kąpieli i zapytała LUSTRO dlaczego żaden mnie nie chce a podobam się wszystkim ? LUSTRO odpowiedziało karierowiczki tak mają - u karierowiczek tak to wygląda, żaden facet NIE jest zainteresowany karierowiczką, nawet i jeżeli nie zakłada stringów pod sukienką i to widać, że karierę robi służąc swojemu Panu bez majtek pod sukienką.

Gość gość
mam 40 lat i na mysl ze ktos miałby mi tam cos wsadzac dostaje torsji.. :(

Gość am_Dyzio
oczywiście nie wolno przeszkadzać karierowiczkom , pracuje i spłaca kredyty za auto i za mieszkanie , zaczynała od kupna czajnika i kubka oraz herbaty a teraz ze 'słoika' awansowała na starszą sekretarkę w korporacji i wielce jest ważna PANIUSIA ze wsi zabitej dechami 'gość dziś mam 40 lat i na mysl ze ktos miałby mi tam cos wsadzac dostaje torsji.. smutas.gif' oczywiście to już jest za późno aby w taką PANIUSIĘ wsadzać nawet kil od mopa !

Gość gość
Dyzio Ty męski szowinisto! Jestem kobietą właśnie w takim przedziale wiekowyn jaki podałeś w swoich wypocinach i nie zgadzam się z tą opinią to my kobiety wybieramy facetów a nie wy wybieracie kobiety!

Gość gość
Dyzio ty dzisiaj marszczyłeś już freda czy jeszcze nie?

Gość gość
Trzeba mieć tego freda żeby go marszczyć. Feministka!

Gość Namarin Namarinowicz
haha "chuuj zmurszały" :D - dyzio dziadu spac wypierrdalaj🖐️

Gość gość
Popieram przedmówcę. Dyzio won spać.

Gość gość
Dyzio pewnie pochlał to za chwilę i tak sen go zmorzy :)

Gość gość
Alkohol jest dla ludzi normalnych a Dyzio chyba nie zalicza się do tej grupy. Feministka!