Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie mam szans na dobrego, intelientnego męża

Polecane posty

Gość gość
Z moich obserwacji pośród znajomych z różnych warstw społecznych powiem tak:niewielki odsetek majetnych facetów to przyzwoici ludzie.Nie będę wdawać się w szczegóły ale potwierdzają słowa,że duże pieniądze nie są dla wszystkich.Są dla mądrych ludzi.

Gość gość
Inteligenty facet który szuka inteligentnej partnerki z którą miałby o czym rozmawiać nie szuka kury domowej. Szuka tak samo wszechstronnej kobiety, zdolnej, zaradnej i inteligentnej. Niestety w moim zawodzie chociazbym się zesrała nie wyciągnę więcej niż 4 000 nawet faceci wyciagają maksymalnie 7000.

Gość gość
dziś sama prawda ja robiąc cokolwiek sprawdzam przepisy i się okazuje że tego nie wolno tamtego nie wolno a taki pewny siebie idiota robi biznes łamiąc przepisy i nawet o tym nie wie

Gość gośćchufladka
dziś zatajają przebieg itd... Moj maz nic takiego nie robi a zarabia wiecej od lekarzy. Naogladales sie filmow kryminalnych i myslisz ze wszystko wiesz. Bb Inteligentny to jest mój kumpel inżynier który ma 25 lat i robi za 2300 zl A co powiesz na to? Inteligentny to jest pan Jozek ktory juz 15 la jest bezdomnym bo go cwaniaki kiedys oszukali ;)

Gość gość
Owczem, często tak jest że cwaniaki mają dużo pieniędzy ale ja szukam mega inteligentnego, takiego geniusza jak Nash z filmu "Piękny umysł." Mogę sobie pomarzyć.

Gość gość
Up

Gość gość
Bo pieniądze nie idą w parze z inteligencją. To jest uproszczenie materialistka, które przecież nie powiedzą wprost, że chodzi im o wygodne życie, żeby sobie rączek pracą nie splamić i żeby leniwa dupa mogła gnić w domu, więc będzie coś gadać o inteligencji, bo to nie brzmi tak płytko, a dobrych pieniędzy prawie nigdy nie zarabiają inteligentni ludzie, tylko cwaniacy, którzy najgłośniej drą morde i rozpychają się łokciami. Idąc tym tokiem nasi politycy to elita intelektualna.

Gość gość
A sama ile zarabiasz autorko hmm??

Gość gość
Według mnie najważniejsze jest by robić coś co się lubi ja bym sobie strzelił w lep muszac codziennie chodzić do pracy wśród ludzi na osiem godzin. A z drugiej strony nie nawidze pracy twórczej pod kogoś innego np programowanie czy stworzenie grafiki komputerowej. Wolę pracę typu handel lub tworzenie dla siebie a tutaj można zarobić mało albo dużo po prostu loteria.

Gość gość
Nie jestem materialistką, proszę mnie nie obrażać. Może jakbym była, miałabym większe szanse, bo wybrałabym sobie bardziej dochodowy zawód.

Gość gość
dziś a skąd wiesz że on chce kobiety albo akurat ciebie by chciał? Samemu się żyje wygodnie a baba zawsze jest niezadowolona.

Gość gość
Robię to co lubię i niestety zarabiam przeciętnie.Super inteligentny facet na pewno nie klepie biedy i w tym sęk.

Gość gość
dziś może klepie bo robi to co lubi nie dla każdego pieniądze są najważniejsze inaczej każdy by lowil kraby w USA...

Gość gość
Po prostu kręcą m ie goście z ogromną wiedzą ale tacy, którzy są psychicznie normalni a nie nerdy. A tacy to już są zaradni i utalentowani więc siłą rzeczy kasę mają i wymagania też ogromne w stosunku do kobiet.

Gość gość
Ja wiem, że jako grafik 3D moglbym mieć 12tys netto, jako fotograf ślubny 11tys netto, jako spawacz podwodny 30tys netto, jako tirowiec 700euro tygodniowo itd itp ale może nie chce tego wykonywać? Może wolę sobie prowadzić mały sklepik internetowy? Mój wybór co nie?

Gość gość
Lekarze zarabiają po 20 000 -30 000, Twój mąż więcej zarobi i siedzisz na kafe, musi Cie bardzo nie kochać, że tak marnujesz życie

Gość gość
dziś ja mam ćwierć miliona i nie szukam już kobiety po prostu widzę po komentarzach jakie są, gdybym mógł sobie wymarzyc to przedsiebiorcza graczka konsolowa ;)

Gość gość
gość dziś Twój. Ale nie narzekaj, że 'za wysokie progi' ;)

Gość gość
dziś też racja idę na PlayStation 4 :p

Gość gość
Nie jestem materialistką, gdybym była to wystarczyłby mi tępy, obrotny cwaniak

Gość gość
21:34 250tys uważasz za duży hajs? :D biedaku... jesteś całkowicie bezpieczny, żadna na Ciebie raczej nie poleci :P

Gość gość
Odezwała się patologia z kafe

Gość gość
Mój kolega lekarz ma na kotrakcie 40 000 i ma Porsche za 500 000

Gość gość
21:42 Porshe? To debil, skoro wydaje tyle na bene :P ja mam bmw x5, przynajmniej luksus a pali przyzwoicie :P

Gość gość
dziś z mieszkaniem 400 i dobrze bo nie szukam jebac was i wasze cipy ;)