Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Niania na nagraniu z kamery przystawia dziecko do piersi

Polecane posty

Gość gość

Witajcie. Od niedawna zatrudniamy nianie (osoba z grona znajomych) i na nagraniu z kamery widać jakby przystawiala dziecko do piersi. To młoda dziewczyna, bezdzietna. Nie jestem pewna czy faktycznie to zrobiła, bo nie widać dokładnie na nagraniu a tez nie chce robić afery, bo znam ja i jej rodzine, mieszkają niedaleko nas. Moj mąż jest pewny bo rozpinala bluzkę na guziki. To widać wyraznie ale później jakby przysłoniła sobą obraz. Nie wiem nie chce robić afery bo w sumie jesteśmy zadowoleni, dobrze zajmuje się dzieckiem. Może już mamy jakieś zwidy i jesteśmy przewrażliwieni.

Gość gość
Ojej no może chciała zobaczyć jak to jest :D Czy niania ma świadomość ze ją nagrywacie?

Gość gość
mam podobny problem , zatrudnilam nianie bo obydwoje z mezem pracujemy , tylko ze maz w domu w swoim gabinecie i wyraznie na nagraniu widzialam jak niania otwiera usta a maz rozpina rozporek , ale tez nie chce afery robic , bo znam jej rodzine no i nie mam pewnosci bo maz tak jakby przeslonil kamere soba w sumie jako z niani jestem z niej bardzo zadowolona i maz tez jest pod wrazeniem

Gość gość
Spoko jak z dziewczyną gdy byliśmy ok 20 opiekowaliśmy się niemowlakiem z rodziny też chciała spróbować jak dziecko ssie, pamiętam że miała minę jak by ją kombinerkami ktoś scisnol. Jeśli się to powtórzy to już coś z głową