Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

sposoby na zbliżenie się do kobiety, poderwanie jej, jakie macie

Polecane posty

Gość gość

sposoby na zbliżenie się do kobiety, poderwanie jej, jakie macie

Gość gość
Też nie wiem, zwłaszcza ze nie ma okazji do rozmów

Gość gość
Polaków nie pytaj

Gość gość
na kursy do ahmeda w niemczech idź

Gość marawstala
Jeśli wizualnie bedziesz jej odpowiadał to zagadanie powinno pójść gladko

Gość gość
Spytaj na zagranicznym forum

Gość gość
Nie podchodze. Czekam az mi sie jakas bedzie podobac dluzej niz miesiac. Jestem za bardzo romantyczny i wierze w milosc zeby tracic czas i ladowac sie w romanse. A dziennie mijam z 20 kobiet ktore bardzo mi sie podobaja i fascynuja. I to roznego typu od szarej myszki po blond pieknosc. Wiec gdybym chcial podchodzic do kazdej i poswiecac jej czas dnia by mi braklo. Wiec podchodze asekuracyjnie i raczej staralem sie najpierw poznac kobiete ale bez podrywu zeby potem za mna nie latala i nie gadala ze to ja ja uwiodlem a co najgorsze kobiety maja wredna nature jak je ktos urazi. Sa gorsze w knuciu i intrygach niz mezczyzni wiec po co robic sobie wrogow.

Gość gość
Powyżej - co za typ. Jak to jest, że ja niemal nie widzę interesującego mężczyzny na ulicy, a ten widzi codziennie 20 kobiet. Albo coś się stało z mężczyznami, albo pracujesz jako kurier, co nie wyklucza pierwszego. Ile masz lat, może to kwestia wieku?

Gość gość
Co w tym dziwnego? Mam 33 lata. Mieszkam w duzej aglomeracji. Albo kobiety sa tak piekne albo ja mam obnizone wymagania co do ich urody ;p ale jestem za to bardzo wymagajacy do osobowisci i tu selekcja juz jest bardzo duza. Przez cale zycie spotkalem dopiero 3 takie kobiety - jedna zostala moja zona. Co nie zmienia faktu ze podoba mi sie mnostwo kobiet.

Gość gość
gość dziś Nie podchodze. Czekam az mi sie jakas bedzie podobac dluzej niz miesiac. Jestem za bardzo romantyczny i wierze w milosc zeby tracic czas i ladowac sie w romanse. A dziennie mijam z 20 kobiet ktore bardzo mi sie podobaja i fascynuja. I to roznego typu od szarej myszki po blond pieknosc. Wiec gdybym chcial podchodzic do kazdej i poswiecac jej czas dnia by mi braklo. Wiec podchodze asekuracyjnie i raczej staralem sie najpierw poznac kobiete ale bez podrywu zeby potem za mna nie latala i nie gadala ze to ja ja uwiodlem a co najgorsze kobiety maja wredna nature jak je ktos urazi. Sa gorsze w knuciu i intrygach niz mezczyzni wiec po co robic sobie wrogow. x dalej czekaj na krolewne, moze sie zjawi

Gość gość
facetom nigdy nie dogodzisz, czekaja na chooj wie co latami, maja wymagania z doopy i nic dziwnego ze sa sami, idioci

Gość gość
szukaja desperacko kobiet, bo nie stac tych biedakow na zarcie w restauracja i szukaja darmowej kucharki, zalosni idioci