Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co byscie zrobili bedac na moim miejscu

Polecane posty

Gość gość

Jestem tylko po liceum Po maturze wyjechalam do Wielkiej Brytanii. Pracuje ale nie zarabiam duzo i samej byloby mi sie tu ciezko utrzymac, a zycie jest drogie. Moge wrocic do Polskii, ale tam albo bede mieszkac z rodzicami, dokladac sie do rachunkow albo mieszkac tak jak w uk “na pokoju”, bo pensji nie wystarczy na wynajem, rachunki, “zycie”i reszte. Nie chce cale zycie tak wegetowac i pomalu mam juz dosc. Nie wiem czym moglabym sie zajmowac, co robic, by godnie zarabiac i zyc. Pomocy, mam juz 27 lat :’(

Gość gość
wróć do polski i otwórz dobrą budkę z kebabem bez kolejek

Gość gość
niech rodzice ci kupią mieszkanie, albo nawet dwa, i to drugie komuś wynajmiesz i będziesz mieć kasę na życie :)

Gość gość
Nie ma takiej mozliwosci. Moich rodzicow nie stac na to by kupic mi mieszkanie/a

Gość gość
Według mnie powinnaś wrócić. Skoro tam przez ten czas nie udało Ci się ulozyc jakoś życia to może warto spróbować tutaj. Tak naprawdę nic nie tracisz. Jakieś doświadczenie masz bo tam pracujesz, znasz na pewno już dobrze język więc masz co wpisać do CV, teraz ważne są umiejętności :) Może tutaj o dziwo będzie lepiej ;)

Gość gość
albo po prostu naucz się grać na walutach

Gość gość
Znajdz nadzianego chlopa bedziesz miec mieszkanie i nawet dostep do jego konta i bedziesz se go delikatnie szkubać na kasire a jak jusz duzu naszkubiesz to pomyslisz co dalej :-P :-D