Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Załamana obciagara

brak honoru i godnosci

Polecane posty

Gość Załamana obciagara

nie moge spac a jak się kładę i zamykam oczy to mam przed oczami sceny jak obciagam obleśnym 30 latkom napalonym jakimś obtzydliwe i czuje smak spermy w dodatku chce mi się cpac i sikać, a boje się pójść do kibla bo oglądałam horrory Isię boje ze są w domu duchy czy elektrowstrząsy pomogą mi wymazać to z pamięci?? :(

Gość gość
mocne ssanie powinno pomóc

Gość Napalona sucz
chce palcowke i mocne ruchanie w dupe to mi przejdą te myśli :D szkoda ze teraz nikt nie moze... ;(

Gość gość
ssij kutangi. od tego jestes

Gość Honor
Ładnego to tak ale takie obrzydliwe małe i cienkie jak ołówki to aż psychikę niszczą :(

Gość Jestemwiewiorka
Jakie elektrowstrząsy? Co Ty mówisz? Mam wrażenie, ze post to prowo, ale odpisze, jakby to było na serio pisane. Przede wszystkim odetnij się od horrorów, nie oglądaj tego g...bo to Ci miazdzy psychike! Za kilka dni te wizje z horrorów zbledną i się uspokoisz. Druga sprawa, otaczaj się ładnymi estetycznie rzeczami. Popatrz na obraz typu lato w sloncu...coś radosnego i dobrego, to samo tyczy muzyki i powieś coś na ścianie co Cię wprawi w dobry nastrój. Uśmiechaj się do siebie. Nasycaj się spokojem, wyobraź sobie, ze głaszczesz małego pieska. Jedz czekoladę - bo musisz zadbać o neuroprzekaźniki i odwracaj uwage od tych wizji. Wizualizacje typu..ze ktoś karze Ci to zrobić a Ty się odwracasz i odchodzisz..mogą pomoc..Zajmij czymś mozg. I myśl pozytywnie.