Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Solina czy któraś mama była tam z dziecmi jak wrażenia

Polecane posty

Gość gość

W swoim życiu nad solina byłam dosłownie 2 razy i to bardzo dawno. Teraz córka koniecznie chce tam jechac ma 7 lat. Syn ma 4 tygodnie wyjazd na być na początku lipca. Na 4 dni bo myślę że nie dam dłużej rady z synem wgl to nie wiem czy to dobry pomysł by jechac. Możecie polecić atrakcje i najważniejsze nocleg? Tylko nie za miliony? Wiem jest tego w sieci mnóstwo. Jednak bardzo proszę o wasze propozycje

Gość gość
Jak dla mnie było tam beznadziejne, szczegolnie z dzieckiem. Straganów z chińszczyzną więcej niż w jakimkolwiek innym miejscu. Postawione tak, że aż nie da się przejść.

Gość gość
11 34 dokładnie pamiętam stragany jeszcze z moich czasów kiedy byłam bezdzietna. No ale w tym roku nie mam wyjaśnia bo nie mam tam tragicznie daleko wiec mogę jechać z tak małym dzieckiem.

Gość gość
Mieszkam niedaleko soliny i wcsle tam nie jezdze masakra tam nie ma nic oprocz tej zapory i straganów , co Ty tam kobieto chcesz robić z 4 tygodniowym dzieckiem i jeszcze w połogu chyba tez nie najlepiej sie czujesz a na taką patelnię sie pchasz . Lepiej gdzieś na jakiś domek do cienia

Gość gość
Myslalm o domku. I głównie tam będę siedzięć a mąż z córką będą zwiedzać ale jak się okazuje nie ma co ;)chociaż się popluska w wodzie ;) chociaż ten wyjazd jest jeszcze mocno do przemyślenia.

Gość gość
Co wy piertolicie Polańczyk jest tak pięknym miejscem , że zapiera dech . I zapora , stragany , rejs statkiem super Mi się podobało bardzo , ale ja wiem tu sama szlachta