Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam problem z pieniedzmi i kobieta

Polecane posty

Gość gość

Otoz zarabialem w Polsce tak see.. 2000zl, niby bylem przy rodzicach ale musialem wiele kupic itd.. stad narobilo sie dlugow itd z jakies 40tysiecy.. potem wyjechalem za granice, pracowalem i w 2 lata odlozylem okolo 20 tysiecy euro, glownie dlatego ze na poczatku jakies 2 lata mieszkalem przy wujku ktory znajac moja sytuacje z rodzicami bardzo mi pomagal. Teraz wynajalem mieszkanie za bezcen od wujka bo on sie wyprowadzil.. dlugo by opowiadac i poznalem kobiete z ktora jestem z 6miesiecy.. .. ona ma do mnie straszne pretensje ze z moich 20 tyskecy 10 wydalem na splate dlugow w polsce.. mowimy po co.. ze jestem frajerem.. a ja uwazam i zdania nie zmienie ze dlugi trzeba splacac

Gość gość
niech idzie zarabiać pod latarnię 🖐️

Gość gość
nie jej sprawa, a ona to żyje na twój koszt czy własny?

Gość gość
a chooj ją obchodzi Twoja kasa??

Gość gość
Niektóre laski to takie wsiury że szok. Co ty z nią robisz?

Gość gość
Dobrze zrobiłeś. Dług by urósł,a ona w doope by cię kopnela. Pewnie myślała,że na nią wydasz te pieniądze. Laska nie jest warta nawet złotówki. Mój facet też miał długi, mniejsze niż Ty ale ja codziennie mu trulam głowę o ugodzie i spłacie jak najszybciej. Teraz jest wolnym człowiekiem,bez żadnych kredytów,długów,rat. Może spokojnie spać,a jeśli chce coś kupić,potrafi na to odłożyć. Dbaj o siebie,bo ta panna widać, myśli tylko o sobie. Ja na twoim miejscu już bym ją pożegnała. To nie partia na życie.