Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet nie opiekuje sie dziecmi

Polecane posty

Gość gość

Jest za granica , siedzi na socjalu.. udaje pseudo rodzinke.. a jego dzieci w polsce. 1 siedzi w wiezieniu a 2 w osrodku wychowawczym.. .. matki praktycznie nie ma.. probowalem jako brat zajac sie dziecmi ale mam swoja 3 . Jak do niego trafic... co to za facet skoro siedzo za granica i im nawet pare euro nie wysle tylko pewnie chleje po kontach

Gość gość
A co cię to obchodzi,zajmij się swoim życiem jeśli takie masz

Gość gość
Obchodzi go, bo te dzieci to jego siostrzeńcy.

Gość gość
Trochę późno się zainteresowałeś. Skoro jedno z dzieci siedzi w pudle, to już jest dorosłym człowiekiem i na wychowanie za późno. Podobnie z drugim, po ośrodku wychowawczym 90% wychodzi gorszymi- pobrali lekcje od kolegów. Trzeba było się zainteresować jak dzieci były mniejsze, wtedy można je wychować, tak myślę, że do 13-14 r życia, zanim wkroczą w tzw. głupi wiek.

Gość gość
Co mnie to obchodzi... pajacu obcemu czlowiekowi jakbym mogl chcialbym pomoc a co dopiero wlasnym siostrzencom.. ale nie widze wyjscia.. co pojade z nim gadac.. konczy sie tym ze jak widze jego kobiete jak siedza na socjalu i udaja rodzine mam ochote mu pysk zbic na kwasne jablko i nie raz dostal w pysk.. jak pomysle ze jego syn w wiezieniu bo kradl na buty a drugi siostrzeniec w osrodku wychowawczym.. a on sobiw idziw piwko po 60centow pije i zadowolony.. ze chujoowi piwo kantem w gardlw nie stanie..i niw mam nic so jego kobiety choc po co ona go brala bo nawet ladna.. nie mam nic do jego zycia.. ale jak slysze ze nie ma kasy bo socjal maly to mam ochote znowu mu zajebac ze niw moze isc robic albo na mini joba aby temu dziecku z 200zl wyslac.. tylw mnie to obchodzi

Gość gość
Zainteresowania potrzebowaly moje dzieci a mam 3 to raz.. 2 ten w osrodku ma 17 a w wiezieniu 20 a on olal ich z 2 lata temu.. uwierz gdyby nie ja by nawet szczoteczki nie mieli

Gość gość
Autorze to dno i wodorosty jak mój ojciec. Nie zrobisz z egoisty normalnego człowieka.

Gość gość
Matki praktycznie nie ma-tzn?

Gość gość
Wyjechali i dzieci zostaly? 16latek moze pracowac jako mlodociany,tylko zgoda rodzica potrzebna. Nawet lotnisko zatrudnia. Wiem,to nie wyjscie,bo dzieciak powinien sie uczyc

Gość gość
Nawet te grosze zarobione jakos wtedy ratuja