Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Widzenia z eks a malutkie dziecko

Polecane posty

Gość gość

Czy ktos orientuje się jak wyglada w praktyce orzekanie przez sady spotkania ojca z dzieckiem w okresie karmienia piersią? Moje dziecko ma 18 miesiecy, nadal karmię coreczkę piersią...Dodam ze zwiazana jest bardzo ze mną. Ojciec dziecka zamieszkał ze swoją byłą zoną, czy moge zabronic mu zabierac dziecko do tamtego domu? Ostanio chciał dziecko zabrac od godz. 11-18..twierdzac ze zabiera dziecko na kilkugodzinną wycieczkę, nie zgodziłam się na to ponieawaz dziecko ma regularny rytm dnia itd i nie zgodziłam sie aby dziecku to zaburzył.

Gość gość
Dziecko ma prawie dwa lata, jak wyjdzie, że zabraniasz takich spotkań to będziesz miała problemy. Ojciec ma prawo "zaburzyć" dziecku rytm dnia.

Gość gość
Nie ma opcji, by sąd pozwolil ojcu zabrać z domu dziecko poniżej 3 lat. Nie pozwalaj go zabierać so tej lafiryndy. To przez nią dziecko nie ma ojca.

Gość gość
ta "lafirynda" to była żona ;)

Gość gość
Skoro sama dziecks nie ma to powinna oddać byłego męża autorce. Dla dobra dziecka.

Gość gość
były auorki sam poszedł. Od razu widać jak ta prowokacja się rozwinie - autorka okaże się byłą kochanką przez którą doszło do rozwodu. Moda na sukces, odcinek 10000

Gość gość
Ja pierdzielę, ciesz się. Niech zabiera, a Ty zrób sobie czas dla siebie. Fryzjer, kosmetyczka, zakupy, albo pierdzielnij się w wannie i zrób se dobrze. Ciesz się, że masz taką możliwość i facet interesuje się dzieckiem.