Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

regeneracja pomp hydraulicznych

Polecane posty

Gość gość

Cześć, potrzebuję namiaru na dobrych speców serwisujących pompy hydrauliczne. Chodzi o Sauer danfoss dokładnie mówiąc. Do kogo podjechać, gdzie rzeczywiście potrafią zregenerować pompę żeby potem przez długi czas podziałała na wysokich obrotach?

Gość Mirek81
Chwalę sobie warsztat Hydromotor na Rzemieślniczej u mnie w Dębnie, można do nich łatwo trafić bo jest praktycznie ulica równoległa do wylotówki na Kostrzyn. Rzeczowe podejście, naprawiają pompy w zasadzie wszystkich wiodących producentów, do różnego typu maszyn budowlanych, także obsługa dość wszechstronna. Można załatwić temat w jednym miejscu , bez jeżdżenia od sasa do lasa i tracenia czasu.

Gość maciej 98

No hej. Akurat jestem świeżo w temacie bo parę tygodni temu robili mi pompę Sauer Danfoss i jak na razie działa okej, nie narzekam na jakieś awarie. Jeździłem z pompą do Dębna do Hydromotor (tutaj jest ich adres – hydromotor.pl). Szybka robota, wiadomo było z góry ile mnie ta przyjemność będzie kosztować, uczciwe podejście do klienta.No hej. Akurat jestem świeżo w temacie bo parę tygodni temu robili mi pompę Sauer Danfoss i jak na razie działa okej, nie narzekam na jakieś awarie. Jeździłem z pompą do Dębna do Hydromotor (tutaj jest ich adres – hydromotor.pl). Szybka robota, wiadomo było z góry ile mnie ta przyjemność będzie kosztować, uczciwe podejście do klienta.

Gość gość

Może zerknij na stronę hydro-rexroth.pl/. Mają naprawdę bogaty asortyment. U mnie w spychaczu był problem z silniczkiem, okazało się, że tłoczki padły i właśnie sklep miał markę rexrot i u nich kupowałem.

Gość gość

W moim widlaku jest pompa kawasaki kpm i był problem z regulatorem i cylindrami, ostatecznie w dobrej cenie części kupiłem na hydro-rexroth.pl/. Wiec ta można poszukać.

Gość gość

Też szukałem pompy i ostatecznie trafiłem do hydro-rexroth.pl. Dobra oferta i profesjonalna obsługa. Precyzyjnie powiedzieli jaka pompa dla mnie będzie odpowiednia więc nie musiałem się głowić co powinienem kupować.