Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie maseczki do cery chropowatej z krostami

Polecane posty

Gość gość

Jestem w ciąży w dodatku. Ale przed tez borykałam się z tym problemem. Gdy dotykam skore to mam milion przezroczystych mikro krostek. Jak mogę z tym walczyć? Za młodu brałam silne leki gdyz miałam bardzo silny trądzik z wykwitami ropnymi. Teraz wszystko zniknelo ale pojawiły się lekkie blizny i nierówności skory np buzia wyglada ładnie a jak dotykam lub pod swiatlo to milion krostek .. próbuje robić peeelingi i tak dalej ale nie działa to na dłuższa metę.

Gość gość
Kwas salicylowy, spróbuj jakichś kremów na noc z tym składnikiem, Tylko zapoznaj sie, czy mozna w ciazy. Wiadomo, ze potrzebujesz kosmetyków oczyszczających, maseczki tez takie, dobrane do cery. Glinki sa oczyszczające.

Gość gość
10:38 ale ja mam częściowo sucha skore i jak będę z salicylowym to wysuszy mi za bardzo :(

Gość gość
Chyba jednak spróbuje spirytusem salicylowym bo buzie myłam chwile temu a teraz tłusta.. przed ciąża miałam te grudki przezroczyste ale sucha skore a teraz tlusta...

Gość gość
gość dziś Zwariowałaś? :O taak, potraktuj taką skórę alkoholem, zaręczam, że "odwdzięczy" się błyskawicznie :O

Gość gość
Spróbuj maski Peel off z kokosem i aloesem od Bielendy z serii Hydra Care. Jest delikatna, ale jednocześnie skuteczna. Ja po kilku użyciach widzę znaczącą poprawę.