Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tak sie czuje, czy to depresja

Polecane posty

Gość gość

Może ktoś spojrzy na ten problem obiektywnie bo nie wiem czy to tylko ja przesadzam czy to jest depresja. Otóż czuję że moje życie wpadło w jakąś czarną dziurę z której nie umiem się wogóle wydostać. Wszystko mnie przytłacza. Wiem że niby łatwo jest coś zmienić ale ja nie potrafię, pogrążam się jeszcze dalej. Minęło dwa lata od kiedy wyszłam z toksycznego związku, trochę mi to zajęło aby się po nim podnieść, ale jakoś dałam radę. Dobrze było tylko na chwilę a teraz kompletnie nie radzę sobie z rzeczywistością. Mam pracę w której tkwię bo nie umiem i nie mam siły znaleźć innej, jest to jakaś moja strefa komfortu. Wiem że łatwo się radzi a znajdz inną, wcale nie jest to takie łatwe w tych czasach. Nie mam za dużo pieniędzy więc dziele małe mieszkanie z koleżanką, która sprowadza sobie co chwilę innych facetów, którzy przesiadują u nas tak że nie mam ani chwili prywatności, czasem chce odpocząć po pracy, albo miec chwilę prywatności. Mieszkanie jest koleżanki dlatego nie mam za wiele do powiedzenia. Próbowałam jej dac znac że nie do końca mi się to podoba ale wiadomo że powie aby znalazła sobie coś innego. Nie umiem się z niczego cieszyć bo nie mam żadnych powodów ku temu. Jestem dość samotna ale nie mam też siły nikogo poznać, przytłacza mnie miasto w którym mieszkam. Wszystko wydaje mi się takie nie do rozwiązania, nie umiem wyjść z tej całej beznadziejnej sytuacji. Strasznie się mecze, niby jestem zdrowa,moje koleżanki mężatki narzekają że są uziemione że nie mogą nigdzie wychodzić bo dom bo dzieci, a ja ? Niby mogę, mogę podróżować ale tego nie robię bo nie mam pieniędzy, mogę wychodzić ale tego nie robię bo samej to bez sensu, i to jest takie zamknięte koło które wydaje mi się tą zamknięta dziurą. Czy to jest może depresja, bo nie wiem jak już mam z tym wszystkim walczyc,

Gość gość
Udaj się do psychologa porozmawiacie naprawde warto

Gość gość
Idź do psycholog ona pomoże bo sie zna na takich sprawach polecam psycholog Anna Lipińska nr telefonu 918 806 431

Gość gość
Przechodziłam prawie identyczne stany. Teraz już wyszłam z depresji dzięki swojej znakomitej Pani doktor. Trafiłam po dobrych opiniach do dr Zybert-Wijatkowskiej z MedArt. To świetna specjalistka dzięki, której moje życie nabrało znów kolorów. Dziękuję jej ciągle za to, że jestem znów zdrowa. Też idź do psychiatry, polecam!