Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paula99999

Borelioza

Polecane posty

Gość Paula99999

po prostu chce to tutaj zostawić. To historia z fb DuoLife-Pomogło. Sama choruję od 2 lat po ukąszeniu kleszcza i od tygodnia zaczęłam naturalną kurację i już zaczynam się lepiej czuć :) "Jeszcze rok temu moja córka ciężko chorowała na Borelioze. Stawy i mięśnie odmawialy jej współpracy. Wejście na pierwsze piętro było dla niej największym wyzwaniem. Kuracje antybiotykowe tylko pogorszyły stan. Kilkakrotnie trafiała na ostry dyżur w szpitalu z podejrzeniem zapalenia trzustki. Postanowiliśmy zrezygnować z antybiotyków i szukać ratunku w naturalnych metodach. Duolife to dla niej możliwość bycia zdrową i pełną energii młodą kobietą . Jeszcze rok temu lekarze mówili że o sporcie może zapomnieć. Dzisiaj trenuje by wystąpić na zawodach bikini fitness. Objawów boreliozy brak. Zamiast garści antybiotyków suplementuje się bolerisspro duolife dzień i noc chlorofil i colagen. Ktoś może powiedzieć ... to dużo kosztuje. Ja mówię kosztuje 3 razy mniej niż wszystkie leki które brała podczas leczenia antybiotykami. Wtedy kuracja miesięczna kosztowała nas 1500 zł i rujnowala nie tylko nasze zdrowie ale też budżet nie przynosząc rezultatów. Uśmiech mojej córki i jej super kondycja dzisiaj jest dla mnie bezcenny. Dziękuję dr. Kardasz za wszystko co zrobiłeś dla ludzi tworząc te suplementy." a to link do wywiadu na temat naturalnych sposobów radzenia sobie z boreliozą https://bit.ly/2JxkEY8

Gość gość
bolerko ach bolerko xD